Luovat laukut - laulullisia ja liikkuvaisia pelejä ja leikkejä

Käsin tehdyt sympaattiset puulaukut täynnä laulua, leikkiä, liikettä ja luovuutta!

Tuotteita yhteensä 7 kpl
liikkulaukku_web.jpg&width=140&height=250

LIIKKULAUKKU-PELILAUKKU / GYMVÄSKAN

HUOM! Tuote on väliaikaisesti loppu varastosta. Tarkennamme arvioitua toimitusaikaa lähipäivinä.
LIIKKULAUKKU on laukullinen ”liikuttavia” pelejä ja leikkejä, joiden keskeisenä ideana on luova liikunnallinen ilmaisu sekä yhdessä leikkiminen liikkuen. Pelit on suunnattu erityisesti 3-9-vuotiaille..
Hinta: 41.50 €
laululaukku_tuote_pieni.jpg&width=140&height=250

LAULULAUKKU-PELILAUKKU

LAULULAUKKU on pieni puinen laukku täynnä lauluja, luovuutta ja laulettavia pelejä. Suomen- ja ruotsinkielisenä saatava laulupelipaketti sisältää myös Laululaukun omia lastenlauluja sisältävän cd-levyn.
Opi uusia lastenlauluja ja löydä kuvakorteista CD-levyn laulunaiheita. Laula kuvien avulla vanhoja..
Hinta: 44.50 €
nuottikansi_web.jpg&width=140&height=250

LAULULAUKKU-NUOTTIVIHKO

LAULULAUKKU-nuottivihko sisältää Laululaukku-levyn laulujen nuotit sointumerkkeineen sekä monipuolisia leikki- ja puuhavinkkejä lauluihin liittyen. Laululaukun laulujen lisänä Pikku kakkosen nettisivuilta tutut 5 hauskaa piirroslaulua leikki- ja piirrosohjeineen. 64-sivuinen kierreselkäinen vihko. Koko..
Hinta: 17.50 €
visvskan_1_lowres2.jpg&width=140&height=250

VISVÄSKAN-SPELVÄSKA

VISVÄSKAN är en liten väska full med sång, kreativitet och spel med musik. Lär dig nya svängiga visor med CD-skivan och låt dig inspireras till att sjunga med hjälp av bildkorten. Sjung välbekanta sånger eller skapa egna sånger, ramsor och berättelser. Du kan också samla färgpalett eller vandra längs..
Hinta: 44.50 €
laululaukku_cd1.jpg&width=140&height=250

LAULULAUKKU-LASTENLEVY

Laululaukku-lastenlevyn laulut kertovat kaveruudesta ja kutsuvat leikkiin. Kuka on hippa? Miten käy Pentti-pallokalan Mimmi-mustekalan lonkeroissa? Millainen on kiva kaveri? Laululaukku ja ruotsinkielinen Visväskan ovat löytäneet tiensä niin lasten kuin aikuistenkin sydämiin tuoreudellaan, iloisuudellaan..
Hinta: 20.00 €
kansi_visvaskan_rgb.jpg&width=140&height=250

BARNSKIVAN VISVÄSKAN

Sjung, lek och dansa i takt med svängiga Visväskan sånger! CD:n innehåller 17 nya barnvisor, som berättar om kamratskap och lockar till lek. Vem vill leka tafatt? Hur går det med Peppe Blåsfisk i Josefinas många armar? Går Palsternackan med på att vara i soppan tillsammans med prinskorvarna? Visväskan..
Hinta: 20.00 €
kitara1_web.jpg&width=140&height=250

KITARAREPPU "PAINTED BY ME"

Onko unelmakitarasi sähäkän värikäs vai rokkaavan mustavalkoinen? Maalaa kitara mieleiseksesi ja anna mielikuvitusmusiikin viedä! Käsin tehty ja laadukkaasti viimeistelty puinen lasten kitara, jossa irrotettavat hiljaiset nylonkielet. Kitararepussa myös 8 vesiliukoista askartelumaalia ja sivellin. Maalaus..
Hinta: 26.00 €