KASVULLE SIIVET

Luovia menetelmiä lasten kokonaisvaltaisen kasvun ja oppimisen tueksi

INNOVATIIVISET MENETELMÄT

Innovatiivinen, innostava ja inspiroiva ovat sanoja, joilla lukuisat asiakkaamme kuvailevat luovia menetelmiämme ja sisältöjämme. Laadukkaiden materiaalien sekä käytännönläheisten ja kokemuksellisten koulutusten ansiosta niitä on myös ilo käyttää ja soveltaa monenlaisiin käyttötilanteisiin ja -tarkoituksiin.

LAULU, LEIKKI, LIIKE, LUOVUUS

Laulaulle tärkeitä älliä, jotka luovat siivet yhteisille kohtaamisille ja kokemuksille. Leikki ja ilmaisun monet muodot ovat lapselle luontaisia tapoja olla ja tarkastella ympäröivää maailmaa. Lasta kuunnellen, luovuutta tukien ja läsnäollen vahvistamme lapsen myönteistä minäkuvaa ja omia siipiä kasvaa ja kehittyä.

OSALLISUUDESTA OPPIMISEEN

Luova, taidelähtöinen toiminta on lapselle oivallinen tapa omaksua ja oppia uutta, kuin salaa ja vähän vahingossa. Taiteen ja leikin äärellä jokainen voi kokea osallisuutta ja onnistumisia. Laulaulle musiikin, kuvien, sanojen ja tarinoiden, liikkeen ja leikin luovaan prosessiin kätkeytyy oppimisen taikuutta sekä miljoonia tapoja tehdä omalla tavalla ja oikein.

KOKEMUKSELLISISTA KOULUTUKSISTA KONKREETTISIA TYÖKALUJA

Laulau tarjoaa toiminnallisia menetelmäkoulutuksia avoimina ja tilauskoulutuksina sekä myös räätälöityinä osaamisen kehittämisen projekteina. Lähikoulutusten lisäksi koulutamme myös etänä – livenä ja verkkovalmennusten muodossa.

TULEVIA KOULUTUKSIA

perhonen

KOULUTUS OMALLE TYÖYHTEISÖLLE?

Pyydä lisätietoa tai tarjous tilauskoulutuksistamme. Voimme rakentaa koulutuspaketin myös useammista koulutussisällöistä tarpeidenne mukaan.
kirjekuori

PYSY KUULOLLA

Uutiskirjeestämme saat tietoa tulevista koulutuksista sekä muista kiinnostavista ajankohtaisista asioista.

PALKITTUJA SISÄLTÖJÄ

Varhaisiän Musiikinopettajat ry myönsi Laulaulle v. 2017 Vuoden pedagoginen oivallus -palkinnon. Minna Lappalaisen laulu Voi kunpa voisin olla valittiin vuonna 2008 Vuoden uudeksi lastenlauluksi Salon lastenlaulukilpailussa. Olemme olleet myös Emmaehdokkaana sekä Lastenmusiikkipäivän ehdokkaana vuoden lastenmusiikin tekijäksi ja vuoden lastenlevyksi.

7500 OSALLISTUJAA 5 MAASSA

Vuosien varrella Laulaun luoviin menetelmäkoulutuksiin on osallistunut jo n. 7500 osallistujaa 5 eri maassa.

Menetelmämateriaalejamme on saatavilla tällä hetkellä 4 kielellä: suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja viroksi.

YLI 400 LAULUA

Syksyllä julkaisemme uuden musiikillisen materiaalipankin, jossa on jo heti alusta lähtien yli 400 laulua erilaisiin pedagogisiin tarkoituksiin. Monipuoliset laulujen hakutoiminnot, omat tuokiolistat sekä inspiroivat ja idearikkaat verkkokurssisisällöt edistävät musiikin pedagogista käyttöä ja helpottavat kasvatusalan ammattilaisen työtä.