LAULUKIRJAIMET & KETTERÄKSI KIRJAIMISTA - NOTKEAKSI NUMEROISTA

Tässä toiminnallisessa koulutuksessa lauletaan ja liikutaan, väännytään ja käännytään
sekä pelataan ja hypitään Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista. Eli pulpetit ja pöydät sivuun ja liikkuen ja laulaen oppimaan!

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
Koulutuksessa perehdytään uudenlaisiin toiminnallisiin työtapoihin, jotka tukevat lukemaan ja kirjoittamaan oppimista sekä matemaattisten käsitteiden ja perustaitojen oppimista.

Koulutuksessa tutustutaan mm. monipuoliseen Ketteräksi Kirjaimista – Notkeaksi Numeroista -materiaaliin sekä sen peleihin ja leikkeihin, jotka tukevat luki- ja matikkataitojen lisäksi myös vuorovaikutus- ja kaveritaitoja, ilmaisua ja itsetuntoa sekä keskittymiskykyä
ja ongelmanratkaisua. Valmiiden pelien ja leikkien lisäksi pohditaan materiaalin soveltavaa käyttöä sekä materiaalin monipuolisia mahdollisuuksia lasten omaan luovaan pelikeksintään.

Koulutuspäivän aikana tutustutaan myös uuteen Laulukirjaimet™ -menetelmään, jossa laulu, rytmi ja musiikilliset elementit on valjastettu innostavalla ja innovatiivisella tavalla kirjainten hahmottamisen ja piirtämisen tueksi kokonaisvaltaisessa, kehollisessa ja toiminnallisessa prosessissa. Laulukirjaimet™ perustuu Laulau Oy:n kehittämään Laulupiirtämisen® menetelmään.

KKNN-materiaali ja koulutuksessa toteutettavat laulut, leikit ja pelit soveltuvat käytettäväksi niin varhaiskasvatuksessa, esi- ja alkuopetuksessa kuin erityisopetuksessakin eri ikäryhmille soveltaen.

KOULUTUKSEN KOHDERYHMÄT
Koulutus on suunnattu erityisesti yli 4-vuotiaiden lasten parissa toimiville varhaiskasvatuksen, esi- ja alkuopetuksen ammattilaisille, erityisopettajille, musiikkikasvattajille, liikuntaohjaajille sekä erityistä tukea tarvitsevien lasten parissa toimiville toimiville ammattilaisille.

KOULUTTAJA
Menetelmäkehittäjä, lauluntekijä Minna Lappalainen, Laulau Oy

KKNN - ja LAULUKIRJAIMET -TILAUSKOULUTUS
Ketteräksi kirjaimista, Notkeaksi numeroista ja Laulukirjaimet on ihanteellinen kokonaisuus koko työ­yhteisön koulutuksena. Toiminnallisena koulutuk­sena se toimii maini­osti myös työ­porukan yhteishengen lujittajana ja luovan ilmaisun kehittäjänä. Uuden menetelmän käyttöön­otto samanaikaisesti koko organisaatiossa helpottaa uuden omaksumista ja mahdollistaa kokemusten vaihdon kollegojen kanssa. Koulutus voidaan toteuttaa päivän tai puolen päivän koulutuksena. Koulutus voidaan jakaa myös kahteen tapaamiskertaan. Pyydä
lisätietoa tilauskoulutuksista tai lähetä tarjouspyyntö >>

TULEVAT AVOIMET KOULUTUKSET

Päivämääriä ei tiedossa toistaiseksi.

Haluatko pysyä ajan tasalla tulevista koulutuksistamme? Liity Laulaun postituslistalle täällä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen koulutuksiin päättyy 14 vuorokautta ennen koulutusajankohtaa ellei toisin ole mainittu. Koulutukseen otetaan rajoitettu määrä osallistujia. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset yllä olevasta linkistä. Ilmoittautuminen on sitova.

MENETELMÄMATERIAALI
Menetelmämateriaalina toimivat Ketteräksi Kirjaimista - Notkeaksi Numeroista -pelipyörylämateriaali, siihen liittyvä sähköinen materiaalikokonaisuus peleineen, leikkeineen ja lauluineen sekä nettipohjainen Laulukirjaimet-materiaali. Materiaalit eivät sisälly koulutuksen hintaan.

MENETELMÄN KÄYTTÖOIKEUS
Menetelmäkoulutukset ja -materiaalit antavat henkilölle oikeuden menetelmän ja sen materiaalien hyödyntämiseen osana kasvatus- ja hoivatyötä, esim. päiväkotiryhmän toiminnassa, luokan opetuksessa, puheterapiassa, muskarissa tai vanhusten virikeryhmässä. Koulutukset ja materiaalit eivät anna oikeutta menetelmän tai materiaalien edelleen kouluttamiseen tai palveluiden tarjoamiseen tavaramerkin tai siihen liittyvien materiaalien nimissä.

Lisätietoa koulutuksesta info ( at ) laulau.fi tai puh. 040 5011005 .

Tutustu koko koulutuskalenteriin >>

Tutustu Ketteräksi kirjaimista –materiaaliin >>