KOULUTUSKALENTERI

You are here:

Laulupiirtäminen vuorovaikutuksen ja erityislasten tukena (II-taso)

17.9.2021
Etäkoulutus

Koulutuksessa perehdytään menetelmän käyttöön erityistä tukea tarvitsevien lasten sekä erilaisten oppimisen ja vuorovaikutuksen haasteiden näkökulmasta. Samalla syvennytään menetelmän käyttöön osana toiminnallista prosessia.

Laulupiirtämisen perusteet (I-taso)

12.10.2021
Helsinki (mikäli koronatilanne vaatii, koulutus on mahdollisuus toteuttaa myös etänä)

Laulupiirtämisen toiminnallinen peruskoulutus, jossa opit ison määrän innostavia piirtämislauluja ja saat paljon konkreettisia ideoita taidelähtöisen menetelmän hyödyntämiseen lapsen oppimisen tukena.

Laulau-lattiapelit -perehdytyskoulutus

(päivämäärä vielä avoin, siirtyy aiemmin ilmoitetusta 3.11.)
Maksuton etäkoulutus materiaalin hankkineille

Ota kaikki irti hankkimastasi pelimateriaalista ja osallistu perehdytyskoulutukseen, josta saat paljon konkreettisia toiminnallisia ideoita lattiapelien hyödyntämiseen opetustyössä ja eri-ikäisten lasten ryhmissä.

Musa tuntuu! – Musiikillinen tunne- ja vuorovaikutusleikki

12.11.2021
Helsinki (mikäli koronatilanne vaatii, koulutus on mahdollisuus toteuttaa myös etänä)

Musiikki välittää tunteita ja auttaa myös tunteiden ilmaisussa. Toiminnallisessa ja vuorovaikutteisessa koulutuksessa tunne- ja vuorovaikutustaitoja lähestytään musiikillisesti ja monitaiteisin työtavoin.

Laulupiirtämisen ohjaajakoulutus (III-taso)

1. jakso: 15.1.2022, Helsinki
2. jakso: 19.3.2022, etäkoulutus

Koulutus tarjoaa uusia innostavia työkaluja laulupiirtämisen hyödyntämiseen, toiminnan suunnitteluun ja kerhomuotoiseen toimintaan. Koulutukseen sisältyy laaja kerhomateriaali ja tietokantapohjainen lauluhakutoiminto.

Laulu päivässä -verkkovalmennus

Verkkokurssi

12 toiminnallista videovalmennusjaksoa, joista saat paljon käytännönläheisiä ideoita moniaistiseen ja elämykselliseen musiikkikasvatukseen sekä laulun ja musiikin hyödyntämiseen osana kasvatustyötä ja lasten kasvun tukena.

Jaa tämä: