Ilmoittaudu koulutukseen täyttämällä tämä lomake. Paina lopuksi Lähetä lomake -painiketta. Saat sähköpostiisi lisäinfoa hyvissä ajoin ennen koulutusta. Huomioithan, että Laulaun yhteistyökumppaneiden järjestämiin koulutuksiin ilmoittaudutaan ko. oppilaitoksen omien sivujen kautta eikä näitä koulutuksia näy tämän lomakkeen koulutuslistoissa.

Ilmoittaudun seuraaviin koulutuksiin (rastita koulutus / koulutukset johon haluat ilmoittautua):

Laulupiirtämisen perusteet
Helsinki pe 9.3. klo 10-16 (huom. viikolla aikaistunut ajankohta)
Tukholma ma 14.5. klo 16-20
Sjungorita! -metodens grundkurs
Helsinki ma 5.3.2018 klo. 16.30-20
Tukholma ti 15.5. klo 16-20
Laulupiirtäminen vuorovaikutuksen ja erityislasten tukena
Helsinki pe 27.4. klo 10-16

Mikäli olet ilmoittautumassa Laulupiirtämisen jatkokurssille tai Laulupiirtäminen varhaisen vuorovaikutuksen ja erityislasten tukena -koulutukseen, täytä seuraava perusteet-kurssiin liittyvä kohta. Muuten hyppää kysymyksen yli. (Huomioithan, että Perusteet-kurssin suorittaminen on näiden laulupiirtämisen jatkokurssien ennakkovaatimuksena.)

Olen osallistunut seuraavalle Laulupiirtämisen perusteet -kurssille (ajankohta, järjestäjä, paikkakunta)
Nimi*
Ammatti
Lähiosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero*
Laskutusyhteystiedot, jos eri kuin osallistujan tiedot
Kampanjakoodi
Hyödyntääksesi Kaverin kanssa -hintaedun (-10%) ilmoita koulutukseen kanssasi osallistuvan kaverisi nimi. Huomaattehan täyttää molemmat oman ilmoittautumislomakkeen.
Mahdolliset ruoka-aineallergiat (kahvitarjoilua varten)
Koulutuslasku voidaan lähettää sähköpostitse*
Kyllä
Ei, haluan laskun postitse (postilaskulisä 1,00e)

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistuminen perutaan viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutusta, perimme osallistumismaksusta 30 % käsittely- ja kulumaksua. Tämän jälkeen peruutetusta osallistumisesta (1-13 vrk ennen koulutusajankohtaa) peritään 80 % koulutusmaksusta. Mikäli perumista ei tehdä lainkaan tai peruminen tehdään koulutuspäivänä, laskutetaan koko osallistumismaksu. Mahdollisissa sairastapauksissa on lääkärintodistusta vastaan mahdollisuus siirtää osallistuminen seuraavaan vastaavaan koulutukseen. Mikäli siirto ei ole mahdollista, voidaan neuvotella koulutusmaksun osan palauttamisesta. Koulutukseen osallistujan voi vaihtaa. Koulutus järjestetään, mikäli osallistujia on riittävästi. Mahdollisesta koulutuksen peruuntumisesta informoidaan osallistujia viimeistään 1 viikko ennen koulutusta.

*Hyväksyn yllä mainitut koulutuksen peruutusehdot.