Hej, nu ska vi sjungorita! -whiteboardtavla och brädspel

Priset 49,50 € (inkl moms)

Hej, nu ska vi sjungorita! -whiteboardtavlan är en tålig tuschtavla ämnad för sjungoritande och annat ritande. Tavlan fungerar även som ett roligt brädspel eller som ett stöd till kommunikationen då man sjungoritar. Mer information hittar du nedan.

Du kan beställa våra produkter antingen i vår webbutik (på finska) eller genom att fylla i en beställningsblankett. Man kan också beställa via e-post (e-postadress info (at) laulau.fi). Vi sänder även utomlands.

Jaa tämä:

Beskrivning

Hej, nu ska vi sjungorita! -whiteboardtavlan är en tålig tuschtavla ämnad för sjungoritande och annat ritande. Tavlan fungerar även som ett roligt brädspel eller som ett stöd till kommunikationen då man sjungoritar. Tavlan är vattenfast och går att diskas för hand med diskmedel.

Whiteboardsetet innehåller:

  • whiteboardtavla i A3-storlek
  • svart whiteboardtusch
  • whiteboardsudd
  • en tärning och 6 spelpjäser
  • bruks- och spelanvisningar

Whiteboard som tål tvätt
Hej, nu ska vi Sjungorita!-whiteboardtavlan är tillverkad av tålig och trygg akryl. Tavlan är tillverkad i Finland.

Använd tuscher som går att sudda ut då du ritar. Sudda ut ritningen med whiteboardsudden, en torr svamp eller en handduk. Man kan tvätta whiteboarden för hand med milt diskmedel och diskborste. Maskintvätt rekommenderas inte.

Bilderna som inspiration till sjungoritandet och som stöd till kommunikationen
Bilderna som ramar in whiteboarden representerar Hej, nu ska vi Sjungorita!-bokens ritsånger. På baksidan av instruktionerna hittar du en lista på alla sånger som motsvarar bilderna och även sångernas plats i boken och på cd:n. I boken hittar du noter till ritsångerna och idéer till ritningarna.

Med hjälp av whiteboarden är det trevligt att tillsammans med barnet undersöka hurdana ritsånger och bildfigurer ni hittar i Hej, nu ska vi Sjungorita!-materialet. Tillsammans väljer ni vad ni ritar till näst. Brädan fungerar även som ett hjälpmedel för barn som behöver stöd i sitt kommunicerande.

Om man önskar begränsa de sånger som väljs till ritandet enligt vissa syften (t.ex. vädersånger, djur, ljudövningar el.d.), kan man på olika sätt även märka sångbilderna med tusch.

Brädspel
Tavlan fungerar även som ett roligt brädspel där idén är att med hjälp av sångerna utföra små rituppgifter och att gå runt hela spelbrädan, sjungoritande förstås! Förutom färdiga regler kan ni också hitta på helt nya spelidéer.

 

Du kan beställa våra produkter antingen i vår webbutik (på finska) eller genom att fylla i en beställningsblankett. Man kan också beställa via e-post (e-postadress info (at) laulau.fi). Vi sänder även utomlands.

Läs mer om Sjungorita! -metoden  >>