Joulumielenlöytäjät-joulukalenteri

29,50  (sis. alv)

JOULUMIELENLÖYTÄJÄT on Laulaun uusi osallistava ja toiminnallinen joulukalenteri, jonka jokaisessa jaksossa etsitään yhdessä joulumieltä sekä lauletaan, leikitään, liikutaan, soitetaan, lorutellaan, laulupiirretään ja musisoidaan yhdessä. Joulumielenlöytäjät sisältää 24 ”luukkua” eli videota, jotka kestävät jaksosta riippuen 6-17 minuuttia. Joulumielen etsintään johdattelee metsämökin muoritonttu Minna, joka kutsuu lapsia ja aikuisia paitsi musiikilliseen toimintaan, myös pohtimaan erilaisia kaveruuteen ja yhdessä olemiseen liittyviä kysymyksiä sekä kokemaan joulun iloa ja taikaa kanssaan.

Jaa tämä:

Kuvaus

JOULUMIELENLÖYTÄJÄT on Laulaun uusi osallistava ja toiminnallinen joulukalenteri, jonka jokaisessa jaksossa etsitään yhdessä joulumieltä sekä lauletaan, leikitään, liikutaan, soitetaan, lorutellaan, laulupiirretään ja musisoidaan yhdessä. Joulumielenlöytäjät sisältää 24 ”luukkua” eli videota, jotka kestävät jaksosta riippuen 6-17 minuuttia (yhteensä n. 4h). Joulumielen etsintään johdattelee metsämökin muoritonttu Minna, joka kutsuu lapsia ja aikuisia paitsi musiikilliseen toimintaan, myös pohtimaan erilaisia kaveruuteen ja yhdessä olemiseen liittyviä kysymyksiä sekä kokemaan joulun iloa ja taikaa kanssaan. Pienenä juonipaljastuksena todettakoon, että hyvää joulumieltä löytyy ihan joka jaksosta eli ei tarvitse odotella sitä viimeiseen luukkuun asti. 🙂

Tehdään yhdessä!
Joulumielenlöytäjät on tarkoitettu osallistavaksi ja toiminnalliseksi aktiviteetiksi, johon voit osallistua vaikkapa päiväkodin lapsiryhmän, kerhoporukan, omien lasten tai yksittäisten terapia-asiakkaiden kanssa. On mukavaa, jos voit toistaa videon lauluja ja leikkejä sekä jatkaa jaksojen teemoja keskustelemalla ja työstämällä asioita eri työtavoin lasten kanssa vielä videon jälkeenkin.

Luukkujen järjestys
Suurin osa videoista ei ole sidoksissa joulukuun tiettyihin päiviin. Voit siis seurata Joulumielenlöytäjiä haluamassasi järjestyksessä. Joitain poikkeuksia kuitenkin on. Tällaisia ovat mm. 1. jakso, joka toimii johdantojaksona koko Joulumielenlöytäjät-kalenterille, 6. jakso, joka käsittelee itsenäisyyspäivää sekä 24. luukku, jonka voi ajatella kalenterin päätösjaksona. Jotkut jaksot ovat luontevaa jatkumoa edellisestä jaksosta ja ne on tarkoitettu katsottavaksi peräkkäisinä päivinä tai jaksoina. Näistä poikkeuksista on maininnat jaksojen lisätiedoissa.

Varaa tarvikkeita
Videoruutujen alla on lyhyt kuvaus jaksossa käytettävistä tarvikkeista, jotta voit varata nämä joulukalenterituokiota varten helposti saataville. Kannattaa toki myös katsoa jakso ennen kuin katsot sen lasten kanssa. Näin voit myös miettiä, miten jatkat jakson teemaa yhdessä lasten kanssa videon katselun jälkeen. Videon voi pausettaa tarvittaessa siksi aikaa, kun jaat tarvikkeita lapsille.

Määräaikainen lisenssi
Erillisenä tuotteena Joulumielenlöytäjät on kausituote, jonka lisenssi on määräaikainen ja voimassa vuoden 2021 loppuun. Voit hankkia lisenssin itsellesi, jolloin se on henkilökohtainen. Mikäli hankit lisenssin yhteisölle ja maksajana on esimerkiksi päiväkoti, oikeuttaa lisenssi yhden fyysisen toimipisteen henkilöstön käyttöön. Asiakas sitoutuu noudattamaan Laulaun digitaalisten palveluiden käyttöehtoja, joihin voit tutustua täällä.