Kimochis Pilvi Pii -tunnepehmo

45,90  (sis. alv)

Pilvi Pii on ihana, tunnetaitopehmo, jonka kanssa on mukava opetella keskeisiä tunnekäsitteitä seä tunteiden säätelyä. Pilvi Pii on 33 cm kokoinen pehmohahmo, jonka pään voi kääntää iloisesta surulliseksi (ja taas iloiseksi…). Pilvi Piin mukana tulee kolme perustunnetyynyä: iloinen, surullinen ja vihainen sekä pieni opaskirja.

Varasto loppu

Jaa tämä:

Kuvaus

Kimochis Pilvi Pii on tällä hetkellä loppu varastostamme. Mikäli olet kiinnostunut tuotteesta, voit lähettää sähköpostia ja tiedustella aikataulua, milloin on taas saatavilla. Tuotetta sapuu Suomeen hyvin pieniä eriä, joten ne ehtivät usein loppua heti.

”Kun tunteet ailahtelevat arvaamatta auringosta ukkoseen”

Pilvi Pii on hiukan oikukas ja ennalta-arvaamaton, kuten taivaalla vaeltelevat pilvet usein ovat. Pilvi Piin tunteet saattavat vaihdella lähes varoittamatta laidasta laitaan ja siksi hänen onkin joskus vaikeaa tulla toimeen ystävien kanssa. Pilvi Pii ei kuitenkaan halua loukata ketään tunnepyörremyrskyillään ja tekeekin kovasti töitä oppiakseen paremmin hallitsemaan tunteitaan. Pilvi Pii opettaa lapselle tunteiden säätelyä. Pilvi Piin pää kääntyy iloisesta surulliseksi tunnetilan mukaan, joten sen kanssa lapsen on helppo myös viestiä omia tunntetilojaan.

Ominaisuudet:

  • 33 cm pehmohahmo
  • Tunnetasku ja 3 tunnetyynyä (iloinen, surullinen ja vihainen)
  • Pilvi Piin pään voi kääntää iloisesta surulliseksi (ja taas iloiseksi…)
  • Tunneopas hahmotarinoineen sekä leikki- ja käyttövinkkeineen

”Kimochi” on japania ja suomeksi ”tunne”. Tunteet voivat olla lapselle hämmentäviä eikä niillä useinkaan ole nimiä. KimochisTM tarjoaa lapselle hauskan ja leikillisen tavan oppia tunnistamaan, säätelemään ja ilmaisemaan omia tunteitaan. Tunne- ja vuorovaikutus­taitojen karttuessa kehittyvät myös lapsen terve itsetunto ja -luottamus.

KimochisTM -tunnepehmot ovat sympaattisia pehmohahmoja ja – kuten me kaikki – omia persooniaan omi­ne luonteenpiirteineen ja tunteineen. Tutustu hahmoihin pienten tarinoiden ja leikkivinkkien avulla ja lähde mukaan leikki­mään Kimochien kanssa!

Jokaisen ison pehmohah­mon mukana tulee kolme ”kimochia” eli tunnetta värikkäi­nä tunnetyynyinä. Hahmoilla on myös oma tunne­tasku, johon lapsi voi laittaa tunnetyynyn esimerkiksi ilmaistakseen tunteitaan tai vaikka rohkaistakseen itseään epävarmoina hetkinä.

Tällä hetkellä varastossamme ei ole muita Kimochis-hahmoja eikä aiemmin saatavilla olevaa Opettajan Kimochis-työkalupakkia. Selvittelemme parhaillaan mahdollisuutta saada taas pitkästä aikaa myös laajempi pakki suomalaisille asiakkaillemme. Mikäli olet tästä kokonaispakista kiinnostunut ja haluat ensimmäisten joukossa tiedon, mikäli sellainen on tulossa myyntiin, voit lähettää meille yhteystietosi osoitteeseen info (ät) laulau.fi.

Lisätiedot

Paino1 kg (kilogramma)