Kimochis-tunnetyökalupakki

299,00  (sis. alv)

OLEMME SAANEET PIKKURUISEN ERÄN KIMOCHIS-TUNNETYÖKALUPAKKEJA VARASTOON. OLE NOPEA, JOTTA SAAT OMASI!

Kimochis-tunnetyökalupakki pehmohahmoineen, tunnetyynyineen, opetustuokioineen ja monipuolisine aktiviteetteineen on suloinen, tehokas ja helposti omaksuttava työkalu, jonka avulla tunne- ja vuorovaikutustaitojen oppiminen käy sananmukaisesti leikiten.

Varasto loppu

Jaa tämä:

Kuvaus

OLEMME SAANEET PIKKURUISEN ERÄN KIMOCHIS-TUNNETYÖKALUPAKKEJA VARASTOON. OLE NOPEA, JOTTA SAAT OMASI!

Kimochis-tunnetyökalupakki pehmohahmoineen, tunnetyynyineen, opetustuokioineen ja monipuolisine aktiviteetteineen on suloinen, tehokas ja helposti omaksuttava työkalu, jonka avulla tunne- ja vuorovaikutustaitojen oppiminen käy sananmukaisesti leikiten.

Tuokioiden sekä leikkien ja aktiviteettien kautta lapset saavat itselleen hyvät eväät tunteiden ymmärtämiseen ja säätelyyn, toisten huomioimiseen sekä toimimiseen ja ongelmanratkaisuun erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Tunne- ja vuorovaikutuskoulu auttaa ryhmää luomaan positiivisen ja välittävän ilmapiirin, jossa lapset tuntevat olonsa turvalliseksi, hyväksytyiksi ja arvostetuiksi. Varsinaisten Kimochis-tuokioiden lisäksi tunnepehmot auttavat lapsia myös muuna aikana arjen vuorovaikutustilanteissa ja tunnekuohuissa sekä vapaassa leikissä.

Opettajan työkalupakki sisältää:

  • Suomenkielisen Tunne- ja vuorovaikutuskoulu -opetusmateriaalin, jossa mm. 18 valmista Kimochis-opetustuokiota aktiviteetteineen (kierresidottu A4, 84 sivua)
  • 7 isoa Kimochis-pehmohahmoa (Toukkanen, Pilvi Pii, Halimus, Katkatti, Huolikki, Bella Roosa ja Aapeli)
  • 30 erilaista tunnetyynyä, joissa toisella puolella tunnetta vastaava kasvonilme ja kääntöpuolella tunteen nimi englanniksi

Tutustu Kimochis -hahmoihin:

PILVI PII on hiukan oikukas ja ennalta-arvaamaton, kuten taivaalla vaeltelevat pilvet usein ovat. Pilvi Piin pää kääntyy iloisesta surulliseksi tunnetilan mukaan. Pilvi Piin kanssa lapsen on helppo viestiä iloista ja pahaa mieltä sekä oppia ymmärtämään erilaisia perustunteita, kuten surua ja vihaa.

TOUKKANEN on perhosen toukka, joka on muuttumassa perhoseksi. Muutos on Toukkaselle iso haaste, koska hän pelkää erityisesti juuri muutosta ja uusia tilanteita. Tuntiessaan olonsa epävarmaksi Toukkanen työntää siipensä selkätaskuun. Toukkasen avulla lapsen kanssa voi käsitellä pelkoa, ulkopuolisuuden tunnetta, pelon voittamista ja rohkeutta.

HALIMUS-mustekala on suunnattoman rakastava ja näyttää sen myös halaamalla ystäviään kaikilla kahdeksalla lonkerollaan. Halimus on myös hauska, mutta joskus hassuttelu menee liiallisuuksiin. Halimus on hauska kaveri opettamaan lapselle kosketusta ja läheisyyttä, mutta myös itsehillintää ja toisten rajojen sekä toiveiden kunnioitusta.

HUOLIKKI on huolehtivainen ja rauhallinen, mutta joskus jopa liian huolissaan toisten puolesta. Huolikilla on pieni kyyhkyvauva nimeltä Pulppu. Huolikin kanssa lapsi oppii iloitsemaan niin omista kuin muiden saavutuksista sekä suhtautumaan toiveikkaasti asioihin ja elämäntilanteisiin.

KATKATTI on utelias ja määrätietoinen johtajahahmo, joka siksi joutuu usein konfliktitilanteisiin. Katkatilla on onneksi 5 laastaria, jotka auttavat hoivaamaan kipeitä tunteita. Katkatin avulla lapsi oppii mm. turvallista uteliaisuutta, hillitsemään äkäpussi-tunteita ja ottamaan leikeissä muita huomioon.

AAPELI on neliapila, jolla – hassua kyllä – on usein huono onni. Hän on hajamielinen, mutta aina huumorintajuinen. Aapelin avulla lapsi oppii käsittelemään pettymyksen tunteita ja löytämään optimistisia ajatuksia haastavissakin tilanteissa.

BELLA ROOSA on herttainen ruusutyttö, joka on myötätuntoinen toisia kohtaan, mutta myös kovin herkkä reagoimaan muiden tunteisiin. Bella Roosan avulla lapsi oppii huomioimaan toiset, mutta myös ilmaisemaan omia tunteitaan.

TUNNETYYNYT: iloinen, surullinen, vihainen, rohkea, ulkopuolinen, hassu, turhautunut, ylpeä, toiveikas, utelias, äkäinen, pettynyt, optimistinen, herkkä, epävarma, ujo, kateellinen, rakastettu, kiitollinen, pelokas, kohtelias, ystävällinen, loukkaantunut, pahoillaan, epämukava, uninen, yllättynyt, nolostunut, syyllinen, innostunut

Lisätiedot

Paino5 kg (kilogramma)