Laulu päivässä -verkkovalmennus ja -laulumateriaali

89,50 250,00  (sis. alv)

12 videokoulutusjaksosta (à 30-60 min), monipuolisesta ja muunneltavasta laulumateriaalista sekä erilaisista tukimateriaaleista (mm.  musiikillisista inspiraatiokirjeistä ja toiminnallisesta joulukalenterista) koostuva ainutlaatuinen kurssikokonaisuus, joka toimii niin musiikkipedagogiikan perusteiden ja taidelähtöisen oppimisen kuin myös ilmaisun monien muotojen innostavana ja kattavana koulutuspakettina. Kurssille voit osallistua yksin tai vaikka koko työyhteisön voimin ja kurssijaksoihin pääset palaamaan aina uudestaan ja uudestaan. Kurssin toteutustapa on toiminnallinen ja se sisältää paljon erilaisia musiikillisia työtapoja, uusia pedagogisia lauluja sekä ideoita ja vinkkejä laulun ja musiikin hyödyntämiseen lapsen kokonaisvaltaisen kasvun ja monialaisen oppimisen tukena.

Osastot: , Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Jaa tämä:

Kuvaus

Miten lähestyä yhtä pientä laulua eri työtavoin ja erilaisista näkökulmista? Kuinka eheyttää opetusta laulun ja musiikin sekä taideintegraation keinoin? Minkälaisia ideoita laulun käyttöön kommunikoinnin ja toiminnanohjauksen tukena? Minkälaisista elementeistä koostuu laulullinen ja lauluun kannustava toimintaympäristö? Entäpä minkälainen Mömmö Mölliäinen tänään syntyy ja minkälainen tarina siitä muodostuu? Kuinka käsitellä erilaisuutta ja suvaitsevaisuutta laulupiirtämisen avulla? Minkälaisia säveliä saamme luotua käpyjen tai keppien avulla? Jos revontulet olisivat musiikkia, niin minkälaista?…

LAULU tuo paitsi iloa päivään, myös tukee ihanalla tavalla lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja oppimista. Laulu on erinomainen pedagoginen työväline, joka taipuu helposti mitä erilaisimpiin käyttötilanteisiin ja pedagogisiin sisältöihin. Sosiaalisena ja toiminnallisena työskentelymuotona laulu ja sen erilaiset moniaistiset työtavat edistävät lasten vuorovaikutustaitoja ja keskittymistä sekä luovat pohjaa ja positiivisen ilmapiirin oppimiselle.

VERKKOVALMENNUKSEN SISÄLTÖ

Uusi, laajempi LAULU PÄIVÄSSÄ -verkkovalmennus on 12 videokoulutusjaksosta (à 30 – 1h 45 min, yht. yli 10 h), monipuolisesta laulumateriaalista, musiikillisia ideoita sisältävistä inspiraatiokirjeistä sekä 24 videota (yht. n. 4h) käsittävästä toiminnallisesta joulukalenterista koostuva innostava kurssikokonaisuus, joka sisältää paljon erilaisia musiikillisia työtapoja, uusia pedagogisia lauluja sekä ideoita ja vinkkejä laulun ja musiikin hyödyntämiseen lapsen kokonaisvaltaisen kasvun ja oppimisen tukena.

Videojaksoissa käsitellään vaihtuvia teemoja laulun avulla kommunikoinnista taideintegraatioon, laulullisesta toimintaympäristöstä musiikin käyttöön ulkona ja luonnossa, suvaitsevaisuuden sekä turvallisuuden ja rauhoittumisen teemasta tarinan taikuuteen ja musiikin teoriaan. Teemoja tutkitaan ja käsitellään mm. laulaen, leikkien, liikkuen, soittaen, laulupiirtäen, rytmitellen, loruillen ja tarinoiden.

ITSELLE, TYÖYHTEISÖLLE TAI VAIKKA KOKO KUNNAN VARHAISKASVATUKSELLE

LAULU PÄIVÄSSÄ -verkkovalmennus soveltuu mainiosti niin kasvatusalan ammattilaisen omaksi henkilökohtaiseksi täydennyskoulutukseksi kuin myös koko työyhteisön valmennuskokonaisuudeksi. Työyhteisön tai koko kunnan varhaiskasvatuksen koulutuskokonaisuutena LAULU PÄIVÄSSÄ antaa kokonaisvaltaisen ja innostavan pohjan elämyksellisen musiikkikasvatustoiminnan ja ilmaisun eri muotojen kehittämiselle sekä musiikin tehokkaammalle hyödyntämiselle lapsen kasvun ja oppimisen tukena.

Työyhteisö- ja kuntalisenssiin voidaan räätälöidä mukaan myös tilannekartoitusta sekä tavoitteiden ja tarpeiden pohjalta myös muita musiikki- ja menetelmäkoulutuksia, lähikoulutuksena tai etänä. Kysy lisää!

KURSSIJAKSOT KÄYTETTÄVISSÄSI KOKO VUODEN

Kaikki 12 kurssijaksoa on heti käytettävissäsi ja pääset palaamaan niihin rajattomasti koko vuoden (12 kk) ajan. Mikäli koet kurssikauden päätyttyä, että kurssijaksoista olisi hyötyä sinulle myöhemminkin, on kurssikauden jatkaminen mahdollista edullisella vuosilisenssillä.

LAULUMATERIAALI JÄÄ KÄYTTÖÖSI KURSSIKAUDEN PÄÄTYTTYÄKIN

Koulutuskokonaisuuteen sisältyy laaja laulumateriaali, joka käsittää 35 äänitettyä laulua (monet myös instrumentalversioineen) sekä 50 laulua nuotteineen ja toimintavinkkeineen. Monet lauluista ovat sellaisia, että niiden sanoja ja teemoja on helppo muunnella erilaisiin käyttötilanteisiin ja tarpeisiin. Laulumateriaali jää osallistujan käyttöön valmennusjakson päättymisen jälkeenkin.

LAULU PÄIVÄSSÄ -INSPIRAATIOKIRJEISTÄ LISÄÄ VINKKEJÄ JA IDEOITA

Kurssikokonaisuus sisältää myös useita inspiraatiokirjeitä, jotka sisältävät erilaisiin teemoihin liittyviä ideoita ja vinkkejä, nostavat kurssikokonaisuudesta tiettyjä teemoja sekä herättelevät pohtimaan erilaisia musiikkipedagogiikkaan liittyviä aihealueita ja kysymyksiä oman työn ja työyhteisön näkökulmasta.

INTOA, IDEOITA JA INSPIRAATIOTA MUSIIKIN HYÖDYNTÄMISEEN LAPSEN KOKONAISVALTAISEN KASVUN TUKENA

Kurssikokonaisuus antaa rohkeutta, heittäytymisen iloa ja käytännönläheisiä ideoita moniaistiseen musiikilliseen työskentelyyn sekä musiikin käyttöön lapsen kasvun ja oppimisen tukena. Ryhmäkäytön lisäksi toiminnalliset ideat soveltuvat mainiosti myös yksilökäyttöön, vaikkapa puhe- tai toimintaterapiassa. Voit valita itsellesi sopivan etenemistahdin ja palata aina uudestaan kertaamaan haluamiasi sisältöjä. Videoiden toiminnallinen lähestymistapa ja lauluharjoitteiden eri näkökulmat auttavat osallistujaa laulujen omaksumisessa ja hyödyntämisessä.

KURSSISTA SAAT mm:

 • monipuolisen ja innostavan, ajasta ja paikasta riippumattoman musiikkipainotteisen koulutuskokonaisuuden vaikkapa koko henkilöstölle
 • 12 toiminnallista koulutusjaksoa (yht. yli 10 tuntia), johon pääset palaamaan aina uudestaan ja uudestaan
 • ison repullisen helposti toteutettavia ideoita laulun ja musiikin hyödyntämiseen kasvatustyössä
 • konkreettisia ideoita laulun ja musiikin hyödyntämiseen vasun eri oppimisen alueiden tueksi, kasvatustyön arkeen ja erilaisiin käyttötilanteisiin
 • kymmeniä uusia lauluja nuotteineen ja audioineen omaan “laululaukkuusi”
 • erilaisia näkökulmia ja musiikillisia työtapoja laulujen hyödyntämiseen
 • inspiraatiota, rohkaisua ja heittäytymisen iloa taidelähtöiseen toimintaan ja oppimiseen
 • ymmärrystä laulun ja musiikin käyttömahdollisuuksista lapsen oppimisen ja kokonaisvaltaisen kasvun tukena
 • musiikillisia ideoita niin ryhmä- kuin yksilökäyttöön
 • vinkkejä laulun ja musiikin hyödyntämiseen myös etäopetuksessa ja ulkona
 • musiikillisia ideoita koko lukuvuoteen
 • iloisia, työyhteisön tai oman ryhmän aikuisten yhteisiä musiikillisia hetkiä videokouluttajan ohjaamana tai vaihtoehtoisesti tutustumista materiaaliin rauhassa omalla ajalla (yhteisölisenssi)
 • inspiraatiokirjeissä paljon lisää ideoita ja vinkkejä sekä ajankohtaisia teemanostoja
 • toiminnallisen, 24 videojaksoa (yht. 4h) sisältävän Laulu päivässä -joulukalenterin, joka jää laulumateriaalin tavoin käyttöösi kurssikauden päätyttyä

VERKKOVALMENNUKSEN KOHDERYHMÄT

Verkkovalmennus on suunnattu erityisesti varhaiskasvatuksen, esi- ja alkuopetuksen ammattilaisille, erityistä tukea tarvitsevien lasten parissa toimiville ammattilaisille, kuten erityisopettajille sekä puhe- ja toimintaterapeuteille, musiikki- ja taidekasvattajille sekä seurakunnan tai muiden lasten parissa toimivien organisaatioiden perhe- ja lastenohjaajille. Koulutuksesta on paljon iloa ja hyötyä myös lasten vanhemmille.

KOULUTTAJA

Lastenmusiikintekijä, musiikkikasvattaja, musiikkikasvatuskouluttaja ja luovien menetelmien kehittäjä Minna Lappalainen, Laulau Oy

LISENSSI JA KÄYTTÖEHDOT

Tilatessaan Laulu päivässä -verkkovalmennuksen Asiakas sitoutuu noudattamaan Laulau Oy:n sähköisen sisältöpalvelun käyttöehtoja.

Laulu päivässä -verkkovalmennukseen voi hankkia joko yhden osallistujan lisenssin tai yhteisölisenssin, jonka hinta määräytyy toimipisteessä työskentelevän kasvatushenkilöstön määrän mukaan. Yhden osallistujan valmennuslisenssissä kurssin sekä laulumateriaalien käyttöoikeus on osallistujalla itsellään. Yhteisölisenssissä kaikki kurssi- ja laulumateriaalit ovat koko toimipisteen henkilöstön käytettävissä. Verkkovalmennuksen käyttöoikeuksia, käyttäjätunnuksia ja materiaaleja ei ole lupa jakaa tai kopioida lisenssin ulkopuolisille henkilöille.

Verkkokurssin videojaksot ovat osallistujien käytössä vuoden (12 kk) ajan. Kurssiin liittyvä laulumateriaali jää kurssilaisten käyttöön kurssikauden jälkeenkin toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella. Osallistujalla on halutessaan mahdollisuus hankkia kurssimateriaaliin myös vuosilisenssi, jolloin kurssi on käytössä jatkossakin.

OHJEET TILAAMISEEN JA VERKKOKURSSIN KÄYTTÖÖNOTTOON

Lisenssivalinta: Valitse lisenssi sen mukaan, tilaatko kurssin itsellesi vai työyhteisöllesi. Yhteisölisenssin hinta määräytyy toimipisteesi kasvatushenkilöstön henkilömäärän mukaan. Valitsemalla lisenssivaihtoehdon saat tuotteen hinnan näkyville. Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan yhteisölisenssin useammalle toimipisteelle tai laajemmalle yhteisölle, esim. koko kunnan varhaiskasvatukselle, ota yhteyttä (info at laulau.fi tai puh. 0405011005), niin teemme mielellämme tarjouksen lisenssistä.

Maksutavat: Tilatessasi verkkovalmennuksen yksityishenkilönä, valitse maksutavaksi Verkkopankit ja luottokortit (Paytrail). Jos olet tilaamassa yhteisölisenssiä, voit valita maksutavaksi Paytrailin lisäksi myös Laskun.

Käyttäjätunnukset: Kun saamme tilauksesi, luomme sinulle tai yhteisöllesi käyttäjätunnukset Laulaun Laululaukku.fi-palveluun sekä käyttöoikeudet Laulu päivässä -verkkokurssimateriaaleihin. Lähetämme sinulle käyttäjätunnukset 2 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Mikäli sinulla on jo tunnukset Laululaukku.fi-palveluun, lisäämme olemassa olevaan käyttäjäprofiiliisi käyttöoikeudet verkkokurssimateriaaleihin.

TEHDÄÄN YHDESSÄ JOKAISESTA PÄIVÄSTÄ LAULULLISEMPI

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Laulu päivässä -verkkovalmennukseen sekä laulamaan, leikkimään, soittamaan, liikkumaan ja oppimaan kanssani!

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat tarjouksen useamman yksikön lisenssistä, älä epäröi ottaa yhteyttä. Autan mielelläni!

Laulullisin terveisin

Minna Lappalainen
Laulau Oy

 

*  *  *  *  *  *

Laulu Päivässä on todella kattava varhaiskasvattajan musiikillinen idea-arkku, jonka jokaisesta jaksosta saa ihan valtavasti käytännön työkaluja oman työn tueksi. Olen katsonut jokaista jaksoa useamman kerran läpi ja joka kerralla tarttuu uusia oivalluksia matkaan mukaan. Materiaalissa on paljon ihanan yksinkertaisia lauluja, joista on saanut luotua paljon innostavia tuokioita integroituun erityisryhmään. Jaksoista huokuu myös ihanasti kouluttaja-Minnan oma luova prosessi, josta olen myös saanut paljon intoa ja rohkeutta omien pienten lorujen ja laulujen keksimiseen.

– Anonyymi kurssipalaute, varhaiskasvatuksen erityisopettaja

*  *  *  *  *  *

Laulu päivässä -verkkokurssi on loistava, koska osallistuminen ei ole paikkaan tai aikaan sidottuna, vaan voi osallistua omalla ajallaan ja sisältöihin voi palata tarvittaessa uudestaan. Meille ulkosuomalaisille opettajille aivan täydellistä. Kaikki laulut, materiaalit ja kurssit ovat ajatuksella, ammattitaidolla ja sydämellä tehty. Laatua lapsille!!

– Laulau-fanit Seattlen Suomi-koulusta

*  *  *  *  *  *

Paljon kiitoksia ihanasta Laulu päivässä -koulutuskokonaisuudesta! Jokaisesta jaksosta tuli aina niin syvä ilon tunne sisimpääni. Sisäinen lapseni heräsi todella ja innostui aina kun katsoin videoita.

Pirjo Wallden, varhaiskasvattaja esikouluryhmässä

*  *  *  *  *  *

Lisätiedot

Verkkokurssin lisenssi

Yhden osallistujan lisenssi 89,50, Yhteisölisenssi, toimipisteen kasvatushenkilöstö max 7 hlöä, 165,00, Yhteisölisenssi, toimipisteen kasvatushenkilöstö 8-15 hlöä, 195,00, Yhteisölisenssi, toimipisteen kasvatushenkilöstö 16-24 hlöä, 225,00, Yhteisölisenssi, toimipisteen kasvatushenkilöstö 25-39 hlöä, 250,00