Luovat laukut - De kreativa väskorna

Käsin tehdyt sympaattiset puulaukut täynnä laulua, leikkiä, liikettä ja luovuutta!

Tuotteita yhteensä 7 kpl
laululaukku_tuote_pieni.jpg&width=140&height=250

LAULULAUKKU-PELILAUKKU (puinen laukku)

LAULULAUKKU on pieni puinen laukku täynnä lauluja, luovuutta ja laulettavia pelejä. Suomen- ja ruotsinkielisenä saatava laulupelipaketti sisältää myös Laululaukun omia lastenlauluja sisältävän cd-levyn.
Opi uusia lastenlauluja ja löydä kuvakorteista CD-levyn laulunaiheita. Laula kuvien avulla vanhoja..
Hinta: 44.50 €
Laululaukku_uusi_tuotekuva.jpg&width=140&height=250

LAULULAUKKU-PELILAUKKU (pahvisalkku)

LAULULAUKKU nyt myös iloisen värikkäänä pahvisalkkuna!
LAULULAUKKU on laukku täynnä lauluja, luovuutta ja laulettavia pelejä. Suomen- ja ruotsinkielisenä saatava laulupelipaketti sisältää myös Laululaukun omia lastenlauluja sisältävän cd-levyn.
Opi uusia lastenlauluja ja löydä kuvakorteista CD-levyn..
Hinta: 44.50 €
Liikkulaukku_uusi_tuotekuva.jpg&width=140&height=250

LIIKKULAUKKU-PELILAUKKU / GYMVÄSKAN

LIIKKULAUKUN pelit uudessa, ihanan värikkäässä salkussa!
LIIKKULAUKKU on laukullinen liikkuvaisia pelejä ja leikkejä, jotka innostavat hauskojen kuvahahmojen kautta liikkeelle ja luovaan ilmaisuun. Pelit on suunnattu erityisesti 3-9-vuotiaille ja sopivat niin lapsiperheen yhteiseksi ajanvietteeksi kuin..
Hinta: 41.50 €
nuottikansi_web.jpg&width=140&height=250

LAULULAUKKU-NUOTTIVIHKO

LAULULAUKKU-nuottivihko sisältää Laululaukku-levyn laulujen nuotit sointumerkkeineen sekä monipuolisia leikki- ja puuhavinkkejä lauluihin liittyen. Laululaukun laulujen lisänä Pikku kakkosen nettisivuilta tutut 5 hauskaa piirroslaulua leikki- ja piirrosohjeineen. 64-sivuinen kierreselkäinen vihko. Koko..
Hinta: 17.50 €
visvskan_1_lowres2.jpg&width=140&height=250

VISVÄSKAN-SPELVÄSKA

VISVÄSKAN är en liten väska full med sång, kreativitet och spel med musik. Lär dig nya svängiga visor med CD-skivan och låt dig inspireras till att sjunga med hjälp av bildkorten. Sjung välbekanta sånger eller skapa egna sånger, ramsor och berättelser. Du kan också samla färgpalett eller vandra längs..
Hinta: 44.50 €
laululaukku_cd1.jpg&width=140&height=250

LAULULAUKKU-LASTENLEVY

Laululaukku-lastenlevyn laulut kertovat kaveruudesta ja kutsuvat leikkiin. Kuka on hippa? Miten käy Pentti-pallokalan Mimmi-mustekalan lonkeroissa? Millainen on kiva kaveri? Laululaukku ja ruotsinkielinen Visväskan ovat löytäneet tiensä niin lasten kuin aikuistenkin sydämiin tuoreudellaan, iloisuudellaan..
Hinta: 20.00 €
kansi_visvaskan_rgb.jpg&width=140&height=250

BARNSKIVAN VISVÄSKAN

Sjung, lek och dansa i takt med svängiga Visväskan sånger! CD:n innehåller 17 nya barnvisor, som berättar om kamratskap och lockar till lek. Vem vill leka tafatt? Hur går det med Peppe Blåsfisk i Josefinas många armar? Går Palsternackan med på att vara i soppan tillsammans med prinskorvarna? Visväskan..
Hinta: 20.00 €