Lastenmusiikki - Barnmusik

Pedagogisesti ja musiikillisesti korkealaatuiset lastenmusiikkimateriaalit.

Tuotteita yhteensä 20 kpl
KANSI_HEI_ME_LAULUPIIRRETAAN-LOWRES.jpg&width=280&height=500

HEI, ME LAULUPIIRRETÄÄN! KIRJA + CD

HEI, ME LAULUPIIRRETÄÄN! - Laulupiirtämisen menetelmä monialaisen oppimisen ja vuorovaikutuksen tukena
Kovakantinen sid. kirja 168 sivua + cd, Laulau Oy
HEI, ME LAULUPIIRRETÄÄN! -materiaalikokonaisuus on monipuolinen ja inspiroiva tutkimusretki laulupiirtämisen elämykselliseen maailmaan. Materiaali..
Hinta: 55.50 €
KANSI-HEJ_NU_SKA_VI_SJUNGORITA-LOWRES2.jpg&width=280&height=500

HEJ, NU SKA VI SJUNGORITA! BOK + CD

HEJ, NU SKA VI SJUNGORITA!  Mångsidig inlärning och delaktighet genom Sjungorita!-metoden
Bok 168s + cd
SJUNGORITANDET är en upplevelserik verksamhetsform för alla våra sinnen. När vi sjunger eller låter sångerna stödja oss, föds olika teckningar – nästan magiskt. Sjungorita!-metoden samt dess..
Hinta: 55.50 €
KANSI-etu-LAULUPIIRTAEN_LAMMELTA_final72.jpg&width=280&height=500

LAULUPIIRTÄEN LAMMELTA AVARUUTEEN KIRJA + CD

MATERIAALI ILMESTYY PE 19.10.
Laula piirtäen, piirrä laulaen! Laulupiirtämisessä erilaiset piirrokset syntyvät kuin taianomaisesti laulaen tai laulun tukemana. Laulupiirtäminen ja sen erilaiset työtavat nivoutuvat osaksi pedagogista ja terapeuttista prosessia, tarinoita, liikettä, leikkejä, luovaa ilmaisua..
Hinta: 49.50 €
Musatuntuu1.jpg&width=280&height=500

MUSA TUNTUU! - MUSIIKILLINEN TUNNE- JA VUOROVAIKUTUSLEIKKI

INNOSTAVA MATERIAALIUUTUUS! TILAA NYT JA HYÖDYNNÄ KAMPANJAETU! Ohjekirjanen toimitetaan jälkikäteen (ilmestyy maalis-huhtikuussa).
Musiikki tuntuu sydämen tasolla ja välittää tunteita. Se luo silmiemme eteen kuvia, sanoja, värejä, mielikuvia, mielen maisemia, jopa kokonaisia tarinoita. Musiikki kutsuu..
Hinta: 57.50 €67.50 €
Laululaukku_uusi_tuotekuva.jpg&width=280&height=500

LAULULAUKKU-PELILAUKKU

LAULULAUKKU on laukku täynnä lauluja, luovuutta ja laulettavia pelejä. Suomen- ja ruotsinkielisenä saatava laulupelipaketti sisältää myös Laululaukun omia lastenlauluja sisältävän cd-levyn.
Opi uusia lastenlauluja ja löydä kuvakorteista CD-levyn laulunaiheita. Laula kuvien avulla vanhoja tuttuja lauluja..
Hinta: 44.50 €
laululaukku_tuote_pieni.jpg&width=280&height=500

LAULULAUKKU-PELILAUKKU (puinen laukku)

LAULULAUKKU on pieni puinen laukku täynnä lauluja, luovuutta ja laulettavia pelejä. Suomen- ja ruotsinkielisenä saatava laulupelipaketti sisältää myös Laululaukun omia lastenlauluja sisältävän cd-levyn.
Opi uusia lastenlauluja ja löydä kuvakorteista CD-levyn laulunaiheita. Laula kuvien avulla vanhoja..
Hinta: 44.50 €
laululaukku_cd1.jpg&width=280&height=500

LAULULAUKKU-LASTENLEVY

Laululaukku-lastenlevyn laulut kertovat kaveruudesta ja kutsuvat leikkiin. Kuka on hippa? Miten käy Pentti-pallokalan Mimmi-mustekalan lonkeroissa? Millainen on kiva kaveri? Laululaukku ja ruotsinkielinen Visväskan ovat löytäneet tiensä niin lasten kuin aikuistenkin sydämiin tuoreudellaan, iloisuudellaan..
Hinta: 20.00 €
nuottikansi_web.jpg&width=280&height=500

LAULULAUKKU-NUOTTIVIHKO

LAULULAUKKU-nuottivihko sisältää Laululaukku-levyn laulujen nuotit sointumerkkeineen sekä monipuolisia leikki- ja puuhavinkkejä lauluihin liittyen. Laululaukun laulujen lisänä Pikku kakkosen nettisivuilta tutut 5 hauskaa piirroslaulua leikki- ja piirrosohjeineen. 64-sivuinen kierreselkäinen vihko. Koko..
Hinta: 17.50 €
visvskan_1_lowres2.jpg&width=280&height=500

VISVÄSKAN-SPELVÄSKA

VISVÄSKAN är en liten väska full med sång, kreativitet och spel med musik. Lär dig nya svängiga visor med CD-skivan och låt dig inspireras till att sjunga med hjälp av bildkorten. Sjung välbekanta sånger eller skapa egna sånger, ramsor och berättelser. Du kan också samla färgpalett eller vandra längs..
Hinta: 44.50 €
kansi_visvaskan_rgb.jpg&width=280&height=500

BARNSKIVAN VISVÄSKAN

Sjung, lek och dansa i takt med svängiga Visväskan sånger! CD:n innehåller 17 nya barnvisor, som berättar om kamratskap och lockar till lek. Vem vill leka tafatt? Hur går det med Peppe Blåsfisk i Josefinas många armar? Går Palsternackan med på att vara i soppan tillsammans med prinskorvarna? Visväskan..
Hinta: 20.00 €
ammuu_metsaan.jpg&width=280&height=500

AMMUU! METSÄÄN

Tällä levyllä Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu! menee Metsään (2015), muttei suinkaan päin honkia! Metsässä Ammuu! retkeilee, etsii aarretta, tutustuu metsän eläimiin ja päätyy hieman taianomaisiinkin seikkailuihin. Metsässä lasten ja aikuisten korvat saavat paljon ihmeteltävää ja ihasteltavaa, mutta myös..
Hinta: 20.00 €
ammuu_pienijasoma.jpg&width=280&height=500

AMMUU! PIENI JA SOMA

Lastenmusiikkiorkesteri Ammuun! Pieni ja soma (2012) syntyi rakkaudesta pieniin ja somiin. Levy on huikean hieno kokoelma uusia lauluja koko perheelle. Erityisesti levyllä on huomioitu kaikkein pienimmät pennut ja poikaset sekä heidän hoivaajansa. Pieni ja soma kertoo vauvoista, mutta myös hiekkalaatikkoleikeistä..
Hinta: 20.00 €
ammuu_piippola.jpg&width=280&height=500

AMMUU! PIIPPOLA

Ammuun! esikoislevy Piippola (2009) sisältää lauluja Piippolan vaarin tilalta. Pääosassa ovat Piippolan vaari ja tilan eläimet sekä heidän edesottamuksensa. Lehmä, heppa, hiiri, kissa, possu, kanat, sammakot ja varikset antavat monta hauskaa laulun ja leikin aihetta!
Laulut:
1. Piippolan vaarin talo..
Hinta: 20.00 €
ammuu_traktori.jpg&width=280&height=500

AMMUU! TRAKTORI

Lastenmusiikkiorkesteri Ammuun! veikeä, suuren suosion saavuttanut toinen levy Traktori kulkee Piippolassa. Siellä tutkitaan erilaisia menopelejä, ongitaan, uidaan, saunotaan ja tutustutaan uusiin lintu- ja hyönteisystäviin. Traktori voitti Emma-palkinnon vuoden 2011 parhaana lastenlevynä. Myös Varhaisiän..
Hinta: 20.00 €
piilometsa_kirja.jpg&width=280&height=500

PIILOMETSÄN SÄVELIÄ - OPETTAJAN OPAS

PIILOMETSÄN SÄVELIÄ -materiaali avaa portin Piilometsään, jonne kaikki pääsevät mukaan laulaen, leikkien, liikkuen, soittaen ja kuunnellen. Varhaisiän musiikkikasvatukseen suunnattu Opettajan opas ja äänite antavat monipuoliset mahdollisuudet musiikin ja tarinoiden elämykselliseen käyttöön.
Piilometsän..
Hinta: 27.00 €
piilometsan_savelia_-kansi.jpg&width=280&height=500

PIILOMETSÄN SÄVELIÄ CD

Piilometsän säveliä on kiehtova kokoelma uutta ja perinteistä lastenmusiikkia. Levy soveltuu niin kotien kuin varhaiskasvattajienkin käyttöön. Taidokkaat ja mukaansatempaavat sovitukset vievät kuulijat mukaan matkalle Piilometsän uumeniin, jossa eläinystävykset seikkailevat laulaen, leikkien ja tanssien..
Hinta: 20.00 €
JouluVersokansi.jpg&width=280&height=500

JOULUVERSO-CD

JouluVerso on valloittava koko perheen joululevy, joka sisältää kokoelman tuttuja lauluja sekä uusia sävelmiä. JouluVerson tunnelmallisessa musiikissa vuorottelevat tuttu ja uudempi laulu- ja instrumentaalimusiikki. Mukana on muusikoita klassisen, kansanmusiikin sekö varhaisiän musiikkikasvatuksen piiristä..
Hinta: 20.00 €
laky_paketti_web.jpg&width=280&height=500

LAULAVA KYNÄ -KOKONAISPAKETTI

Laulava Kynä -materiaalin painos on myyty loppuun. Tutustu uuteen, laajennettuun laulupiirtämisen materiaaliin Hei, me laulupiirretään! . Hei, me laulupiirretään! -kirja + CD on päivitetty ja Laulava Kynä -materiaalin korvaava laulupiirtämisen menetelmämateriaali, joka sisältää mm. kattavasti tietoa..
piirroslk_kansi_web.jpg&width=280&height=500

LAULAVA KYNÄ -PIIRROSLAULUKIRJA + CD

Laulava Kynä -materiaalin painos on myyty loppuun. Tutustu uuteen, laajennettuun laulupiirtämisen materiaaliin Hei, me laulupiirretään! . Hei, me laulupiirretään! -kirja + CD on päivitetty ja Laulava Kynä -materiaalin korvaava laulupiirtämisen menetelmämateriaali, joka sisältää mm. kattavasti tietoa..
opas_kansi_web.jpg&width=280&height=500

LAULAVA KYNÄ -LAULUPIIRTÄMISEN OPAS, NUOTIT JA LEIKIT

Laulava Kynä -materiaalin painos on myyty loppuun. Tutustu uuteen, laajennettuun laulupiirtämisen materiaaliin Hei, me laulupiirretään! . Hei, me laulupiirretään! -kirja + CD on päivitetty ja Laulava Kynä -materiaalin korvaava laulupiirtämisen menetelmämateriaali, joka sisältää mm. kattavasti tietoa..