Material på svenska

Inspirerande och kreativa metodmaterial också på svenska.

Tuotteita yhteensä 6 kpl
KANSI-HEJ_NU_SKA_VI_SJUNGORITA-LOWRES2.jpg&width=280&height=500

HEJ, NU SKA VI SJUNGORITA! BOK + CD

HEJ, NU SKA VI SJUNGORITA!  Mångsidig inlärning och delaktighet genom Sjungorita!-metoden
Bok 168s + cd
SJUNGORITANDET är en upplevelserik verksamhetsform för alla våra sinnen. När vi sjunger eller låter sångerna stödja oss, föds olika teckningar – nästan magiskt. Sjungorita!-metoden samt dess..
Hinta: 55.50 €
Valkotaulu-sylissa-lowres.jpg&width=280&height=500

HEJ, NU SKA VI SJUNGORITA! WHITEBOARDTAVLA OCH BRÄDSPEL

(Produktbilderna är tillfälligt av den finskspråkiga versionen av tavlan)
HEJ, NU SKA VI SJUNGORITA!-WHITEBOARDTAVLAN är en tålig tuschtavla ämnad för sjungoritande och annat ritande. Tavlan fungerar även som ett roligt brädspel eller som ett stöd till kommunikationen då man sjungoritar. Tavlan..
Hinta: 49.50 €
porriaisia.jpg&width=280&height=500

HEJ, NU SKA VI SJUNGORITA! -BOKENS EXTRAMATERIAL

HEJ, NU SKA VI SJUNGORITA! -bokens extramaterial i nätet innehåller de instrumentala versionerna av cd:ns metodsånger samt tiotals bildunderlag som stöd för tillämpandet av metoden. Bilderna går att användas som hjälp då man ritar eller som färgläggningsbilder. Man kan också klippa ut former och laminera..
Hinta: 12.50 €
Bojliga_Bokstaver_Smidiga_Siffror-web.jpg&width=280&height=500

BÖJLIGA BOKSTÄVER & SMIDIGA SIFFROR

Upp och hoppa ur bänkarna! Materialpaketet BÖJLIGA BOKSTÄVER & SMIDIGA SIFFROR uppmuntrar till att dyka ner i bokstävernas och siffrornas värld – funktionellt och interaktivt med spel och lekar, hopp och balans!
Materialets alfabets- och sifferbrickor ger oändliga möjligheter till att dra nytta..
Hinta: 159.50 €
visvskan_1_lowres2.jpg&width=280&height=500

VISVÄSKAN-SPELVÄSKA

VISVÄSKAN är en liten väska full med sång, kreativitet och spel med musik. Lär dig nya svängiga visor med CD-skivan och låt dig inspireras till att sjunga med hjälp av bildkorten. Sjung välbekanta sånger eller skapa egna sånger, ramsor och berättelser. Du kan också samla färgpalett eller vandra längs..
Hinta: 44.50 €
kansi_visvaskan_rgb.jpg&width=280&height=500

BARNSKIVAN VISVÄSKAN

Sjung, lek och dansa i takt med svängiga Visväskan sånger! CD:n innehåller 17 nya barnvisor, som berättar om kamratskap och lockar till lek. Vem vill leka tafatt? Hur går det med Peppe Blåsfisk i Josefinas många armar? Går Palsternackan med på att vara i soppan tillsammans med prinskorvarna? Visväskan..
Hinta: 20.00 €