Tästä tuli meidän muksun uusi suosikki. Monipuolisin rytmein ryyditetyt lastenlaulut saavat kolmevuotiaan kinuamaan tanssikaveria. Mikäs on äidin tanssiessa salsan ja ragtimen tahdissa. Laululaukku on laadukkaasti tehty lastenlevy, joka sisältää 17 uutta leikillistä laulua.

AnonyymiAsiakaskokemus Vauva-lehdessä

Lastenmusiikki on tunnetusti rokistunut. Ajattomamman ja erittäin hyvin toteutetun vaihtoehdon tarjoaa Laululaukku. Minna Lappalaisen monipuolisissa sävellyksissä ja sanoituksissa on kivoja oivalluksia ja menoa ja meininkiä, vailla lässytystä. Orksterissä soittavat mm. Lenni-Kalle Taipaleen, Sami Kuoppamäen ja Mongo Aaltosen kaltaiset tekijät. Rytmisesti liikutaan välillä salsan tai reggaen, välillä perinteisen lastenlaulun tunnelmissa, enimmäkseen akustisesti. Tasosta kertonee, että Yleisradio tuli levyn toiseksi tuottajaksi. Näin syntyi ensimmäinen Ylen studioilla kantanauhaksi tehty lastenmusiikkituotanto sitten 1980-luvun.

Pirkko Kotirinta, Helsingin Sanomat

Minna on pakannut laukun huomioiden hienosti kohderyhmän musiikkikasvatukselliset tarpeet. Useimmat kappaleet soveltuvat yhdessä laulettaviksi ja leikittäviksi, ja myös aivan päiväkodin pienemmille löytyy laukusta omat lokeronsa… Näin vakuuttavan ja vaikuttavan alun jälkeen jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä kaikkea tähän tuoteperheeseen syntyykään. Matkalla musiikin maailmaan hyvin pakatusta laukusta on apua; se laukku on tässä.

Lastentarha-lehden arvio Laululaukku-lastenlevystä

I Minna Lappalainens trevliga melodier och texter behandlas bekanta element på ett tämligen fräscht sätt. Matti Lappalainens arrangemang ger musikerna – till exempel Lenni-Kalle Taipale – möjlighet till spontant musicerande. Birthe Wingren sjunger vackert och Tomas Höglunds skämtlynne får en att le. I körens uppträdande hörs sångglädje och barnsolister smälter hjärtat.  Genomgående teman i sångerna är vänskap och gemensam lek, och Visväskans spel och lekar förverkligar samma idéer i praktiken.

Visväskans koncept förefaller lyckat och genomtänkt över hela linjen. Att träväskan och korten är vackra och hållbara är också av betydelse. Goda idéer förtjänar att paketeras fint.

Hufvudstadsbladet

Minnan lauluissa on jotain sanoinkuvaamatonta taikuutta. Materiaaleista löytyy paljon ihanan pieniä, helposti opittavia lauluja, mutta jokainen on kuitenkin persoonallinen oma maailmansa. Sovitukset ja toteutukset ovat laadukkaita, mikä tekee lauluista nautittavia myös aikuiselle. Näiden laulujen äärellä viihdymme lasten kanssa aina pitkään ja niiden ympärille on niin helppo kehittää kaikenlaista toimintaa.

Anonyymi koulutuspalaute

Laulaun laulujen ja menetelmien avulla annetaan lapsille sylin täydeltä onnistumisen elämyksiä ja luodaan positiivinen oppimisympäristö kaikille lapsille. Lapsille annetaan tilaa luovuudelle ja jokainen voi olla mukana omalla tasollaan. Laulaun kaikki laulut, materiaalit ja kurssit ovat ajatuksella, ammattitaidolla ja sydämellä tehty. Laatua lapsille!!

Laulu päivässä –verkkokurssi on ollut loistava, koska siihen voi osallistua omalla ajalla eikä ole paikkaan ja aikaan sidottua. Jaksoihin voi myös helposti palata tarvittaessa uudestaan. Meille ulkosuomalaisille opettajille aivan täydellistä.

Laulau-fanit Seattlen Suomi-koulusta