Näytetään kaikki 6 tulosta

Laululaukku -lastenlevy

20,00  (sis. alv)

Laululaukku-lastenlevy on levyllinen ihania lastenlauluja, jotka käsittelevät kaveruutta sekä johdattelevat mitä erilaisimpiin yhteisiin leikkeihin ja teemoihin. Laululaukun rikkaasta musiikillisesta maailmasta ja kielellisestä leikistä innostuvat niin lapset kuin aikuisetkin.

Barnskivan Visväskan

20,00  (sis. alv)

Sjung, lek och dansa i takt med svängiga Visväskan sånger! CD:n innehåller 17 barnvisor, som berättar om kamratskap och lockar till lek. Mer information hittar du nedan.

Laululaukku -nuottivihko

17,50  (sis. alv)

Laululaukku – Laukullinen lauluja ja leikkejä on sinulle, joka tykkäät laulaa, leikkiä, soittaa, kuunnella, piirtää, tanssia, puuhata, keskustella, lorutella, tarinoida, sepitellä, askarrella, seikkailla ja tutkia maailmaa yhdessä lasten kanssa. Kirjan 23 ihastuttavaa laulua johdattelevat mitä erilaisimpiin yhteisiin leikkeihin ja teemoihin, joista innostuvat niin lapset kuin aikuisetkin.

Laululaukku -pelilaukku

44,50  (sis. alv)

Laululaukku on laukku täynnä lauluja, luovuutta ja laulettavia pelejä. Se sisältää myös levyllisen ihania Laululaukun omia lastenlauluja.

“Laululaukussa on varmaan kaikki maailman laulut ja sitten vielä ne miljoona mun omaa laulua!”
– Leevi 5v.

Visväskan -spelväska

44,50  (sis. alv)

Visväskan är en liten väska full med sång, kreativitet och spel med musik. Lär dig nya svängiga visor med CD-skivan och låt dig inspireras till att sjunga med hjälp av bildkorten. Mer information hittar du nedan.