Liikkulaukku -pelilaukku / Gymväskan

41,50  (sis. alv)

Liikkulaukku on laukullinen liikkuvaisia pelejä ja leikkejä, jotka innostavat hauskojen kuvahahmojen kautta liikkeelle ja luovaan ilmaisuun.

Jaa tämä:

Kuvaus

LIIKKULAUKKU on laukullinen liikkuvaisia pelejä ja leikkejä, jotka innostavat hauskojen kuvahahmojen kautta liikkeelle ja luovaan ilmaisuun. Pelit on suunnattu erityisesti 3-9-vuotiaille ja ne sopivat niin lapsiperheen yhteiseksi ajanvietteeksi kuin myös opetuskäyttöön eri-ikäisten lapsiryhmien kanssa. Liikkuvaset pelit tukevat mm. lapsen motorisia taitoja, yhdessä toimimisen taitoja sekä tunnetaitoja. Liikkuvaisten pelien lisäksi kuvakorteilla voi tukea lapsen kielellisiä taitoja esimerkiksi tarinoiden tai lauseita muodostaen.

Liikuttavat kuvakortit

Kuinka liikkuu kummitus, keihäänheittäjä tai kuningas? Entä millä tavoin voisi liikkua ujo robotti tai kiireinen höyhen? LIIKKULAUKUN peleissä hyödynnetään kuvakortteja, joissa esiintyy eri tavoin liikkuvia hahmoja. Aiheryhmiä on kuusi ja niissä kussakin on 14 korttia. Varsinaisia liikkumiskorttiryhmiä ovat ELÄIMET, IHMISHAHMOT, ESINEET JA ASIAT, JUMPPALIIKKEET ja URHEILULAJIT. Näiden lisäksi kuvakorteista löytyy myös 14 TUNNETILA-korttia, joita myös yhdistellään peleissä muiden liikkumiskorttien kanssa välillä hullunkurisiakin yhdistelmiä luoden. Pelaajat saavat itse keksiä liikkumistyylin. Oikeaa tai väärää ei ole, mutta sitäkin tärkeämpää on reipas yrittäminen!

Hauskoja liikkumispelejä ja -aktiviteetteja

LIIKKULAUKUSTA löytyy kahdeksan hauskaa ja kehittävää, eri tavoin liikuttavaa peliä. Pelejä on helppo soveltaa eri-ikäisille lapsille sopiviksi. Peleissä muun muassa kuljetaan pitkin pelipolkua ja suoritetaan hauskoja liikkumistehtäviä, leikitään Etsivä Liikkusta ja tunnistetaan liikkuvaisia rosvoja sekä keksitään liikesarjoja erilaisista kuvakorttiyhdistelmistä ja jahdataan erilaisia hahmoja Hahmohipassa. Ja jos pelit uhkaavat loppua kesken, keksi itse lisää!

LIIKKULAUKUN sisältö

LIIKKULAUKKU sisältää ohjeet kahdeksaan erilaiseen peliin, 84 värikästä kuvakorttia, kuvakorttikoosteen sekä nopan ja kuusi pelinappulaa. LIIKKULAUKUN (GYMVÄSKAN, GYM CASE) peliohjeet ovat kolmikieliset.

Tutustu myös Laululaukku -pelilaukkuun >>

Tutustu toimitusehtoihin >>