You are here:

Luovat pelilaukut

Luovat pelilaukut täynnä laulua, liikettä, leikkiä ja luovuutta

Sympaattiset ja iloisen värikkäät luovat pelilaukut ovat täynnä leikkejä, pelejä, lauluja, tarinoita ja yhdessä tekemistä, joiden keskeisenä ideana on innostaa luomaan uutta, rohkaista laululliseen ja liikunnalliseen ilmaisuun sekä tarjota iloista yhdessäoloa.

Luovia pelilaukkuja on kolme: Laulullisia pelejä ja ihania lastenlauluja sisältävät Laululaukku ja sen ruotsinkielinen versio Visväskan sekä liikkuvaan ilmaisuun innostava kolmekielinen Liikkulaukku (Gymväskan, Gym Case). Laululaukun ja Visväskanin cd-levyt ovat saatavilla myös irrallisina tuotteina. Laulujen nuotit löytyvät Laululaukku-nuottikirjasta ja uudesta Laululaukku.fi-palvelusta.

lainaus_test

Luovien laukkujen käyttötavat ovat monet: korteista voidaan muodostaa erilaisia pelipolkuja, korteista voidaan keksiä tarinoita, lauluja, leikkejä ja liikkuvaisia olentoja. Kuvakorteista voidaan etsiä tuttuihin lauluihin liittyviä kortteja, liikkua korttien kertomalla tavalla ja kehitellä kuvakorttien pohjalta uusia, omia pelejä. Selkeät hahmokuvat ja kuva-aiheiden luokittelu antavat mahdollisuuksia monenlaiseen kielelliseen toimintaan lauseiden muodostamisesta vieraan kielen opetteluun ja tarinankerrontaan.

Laululaukku -pelilaukku

Laululaukku on laukku täynnä lauluja, luovuutta ja laulettavia pelejä. Se sisältää myös levyllisen ihania Laululaukun omia lastenlauluja.

Liikkulaukku -pelilaukku

Liikkulaukku on laukullinen liikkuvaisia pelejä ja leikkejä, jotka innostavat hauskojen kuvahahmojen kautta liikkeelle ja luovaan ilmaisuun.

Visväskan-spelväska

Kaupasta löydät Laululaukku lastenlevyt, nuottivihon sekä materiaalit ruotsin kielellä mm. Visväska -spelväska.

Jaa tämä: