You are here:

Laululaukku-palvelu

Yli 400 lastenlaulua

ja musiikkikappaletta, usealla eri kielellä

Monipuolinen lauluhaku

ja omat suosikkilistat

Verkkokurssit

ja musiikilliset menetelmäsisällöt

Laululaukku.fi – Laulusta lentoon!

Laululaukku.fi on uusi, musiikin pedagogista käyttöä aivan uudella tavalla helpottava ja edistävä palvelukokonaisuus, jonka peruslisenssi sisältää jo heti alusta lähtien yhteensä yli 200 pedagogista lastenlaulua ja musiikkikappaletta sekä halutessasi myös 75 englanninkielistä, 60 ruotsinkielistä ja 65 vironkielistä laulua.

Etsi ja löydä lauluja tiettyyn teemaan tai oppimisen alueeseen liittyen, luo omia tuokiolistoja, soita lauluja osana toimintatuokioita ja löydä monipuolisia toimintaideoita lauluihin liittyen. Kerää uusia ideoita musiikilliseen toimintaan myös innostavasta Laulu päivässä -verkkovalmennuksesta, järjestä pihalla tai lähimetsässä hauskoja Laulunlöytäjät-luontoseikkailuita sekä löydä kausittain vaihtuvia ideoita laulun ja musiikin käyttöön.

Laululaukku.fi-palvelun voit hankkia joko yhden käyttäjän lisenssinä tai yhteisölisenssinä, jolloin hinnoitteluperusteena toimivat toimipisteiden sekä kasvatustyössä toimivan henkilöstön lukumäärä. Laululaukku.fi-lisenssi on toistaiseksi voimassaoleva ja sen maksukausi on 1 vuosi.

Laululaukku on herättänyt kiinnostusta lastenmusiikintekijöiden keskuudessa, joten saattaa olla, että pian pääset hankkimaan omaan Laululaukkuusi paljon lisää laadukkaita lastenmusiikkimateriaaleja.

lintu-valkoinen

OLETKO JO LAULULAUKUN KÄYTTÄJÄ?

Tästä pääset kirjautumaan!

Musiikin hyödyt käyttöön

Laulaun tavoitteena on rakentaa Laululaukku.fi-palvelusta kattava ja monipuolinen, lastenmusiikin pedagogista käyttöä aidosti helpottava ja edistävä työkalu kasvatusalan ammattilaisille. Haluamme tarjota myös lastenmusiikintekijöille uuden kanavan tarjota laadukasta musiikkisisältöä alan ammattilaisille sekä ennen kaikkea lapsille.

Laululaukku.fi-palvelun peruslisenssin hankkiessasi saat kaiken tämän:

  • Lauluhakutoiminnon monipuolisine hakuominaisuuksineen
  • Yli 200 lastenlaulua / musiikkikappaletta nuotteineen, audioineen (suuri osa lauluista) ja toimintavinkkeineen
  • Omat suosikkilistat -toiminnon, jolla pääset luomaan omia tuokiolistoja sekä lisäämään Laululaukun lauluja niihin
  • Laulu päivässä -verkkovalmennuksen, sisältäen 12 toiminnallista videokoulutusjaksoa (yhteensä lähes 10h)
  • Laulunlöytäjät-luontoseikkailumateriaalin
  • Musiikillisen Joulumielenlöytäjät-joulukalenterimateriaalin
  • Vaihtuvia ideoita ja vinkkejä musiikilliseen toimintaan, musiikkituokioihin ja musiikin hyödyntämiseen oppimisen tukena
  • Intoa, ideoita ja inspiraatiota laulun ja musiikin monipuoliseen käyttöön
  • Uuden, musiikin pedagogista käyttöä helpottavan ja edistävän työkalun kasvatus- ja opetustyöhön
Tiesitkö?

Spotifyn ja Youtuben tarjoamat sisällöt ja lisenssit on tarkoitettu vain omaan henkilökohtaiseen ja yksityiseen käyttöön. Näitä kanavia ei siis valitettavasti ole lupa käyttää opetus- tai ammattikäytössä, joka katsotaan musiikin julkiseksi esittämiseksi. Laululaukku.fi-lisenssi mahdollistaa sen sijaan musiikin käytön opetus- ja ryhmäkäytössä, kun sinulla tai työyhteisölläsi on hankittuna musiikin esittämiseen liittyvät luvat.

KIINNOSTUITKO?

Pyydä tarjous tai lisätietoa Laululaukku.fi-palvelukokonaisuudesta

Jaa tämä: