You are here:

Lattiapelit

Laulaun toiminnalliset lattiapelit pistävät oppimiseen vauhtia

Laulaun lattiapelit muodostavat toiminnallisen oppimisalustan, joka pistää vauhtia ja liikettä oppimiseen sekä innostaa lasta sukeltamaan kirjainten, lukujen, muotojen ja koodauksen maailmaan liikkuen ja leikkien, pelaten ja yhdessä toimien. Pelimateriaalien liukumattomat pelilaatat antavat rajattomat mahdollisuudet erilaisiin pelialustoihin ja -polkuihin sekä erilaisten oppimistavoitteiden mukaisiin peli-ideoihin. Yli 100 valmiin pelin ja leikin lisäksi materiaali innostaa lapsia myös omien pelien keksintään sekä antaa aikuiselle monipuoliset mahdollisuudet soveltamiseen ja eriyttämiseen.

lainaus_test

Monenlaisen oppimisen tueksi ja iloksi
Laulaun lattiapelit soveltuvat hyvin toiminnalliseksi opetusmateriaaliksi esi-, alku- ja erityisopetukseen sekä innostavaksi pedagogiseksi toiminta-alustaksi varhaiskasvatukseen ja eri-ikäisten lasten kerhotoimintaan. Matikka- ja luki-taitojen lisäksi lattiapelit tukevat monipuolisesti lapsen motorisia taitoja, ongelmanratkaisukykyä, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä luovaa ilmaisua. Eri kieliversiot  toimivat mainiosti myös varhennetun kielen ja kielirikasteisen opetuksen sekä kielikylvyn opetusmateriaaleina.

Lattiapelien perhe koostuu Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -perusmateriaalista sekä tätä täydentävistä lisämateriaaleista, joita ovat Laskuja ja liikettä, Koodikiemuroita sekä Mainioita muotoja. Materiaalit löydät verkkokaupastamme kokonaispakettina sekä erillisinä tuotteina. Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -perusmateriaali löytyy myös ruotsin- ja englanninkielisinä. Täydennyspakettien pelilaatat ovat kieliriippumattomia, joten niitä voi hyödyntää eri kieliversioiden kanssa.

Koulutuksia

Lattiapelit-perehdytyskoulutus

Lattiapelit-perehdytyskoulutus on tiivis, etäyhteyksin toteutettava koulutus, jossa Lattiapelit-kokonaismateriaalin (Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista sekä tämän täydennyspaketit) hankkineet asiakkaat pääsevät toiminnallisten aktiviteettien kautta tutustumaan materiaaliin ja sen monipuolisiin käyttömahdollisuuksiin.

Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -koulutus

Koulutuksessa leikitään ja pelataan, väännytään ja käännytään, hypitään ja pompitaan ketteräksi kirjaimista, notkeaksi numeroista. Kirjainmuotojen hahmottamista ja piirtämistä harjoitellaan myös laulupiirtäen ja hauskojen kirjainlaulujen avulla. Toiminnallisessa koulutuksessa saat paljon käytännönläheisiä ideoita viskari-alkuopetusikäisten lasten luki- ja matikkataitojen perusvalmiuksien tukemiseen ja vahvistamiseen.

Tutustu Laulaun lattiapeleihin verkkokaupassa

Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista sekä sitä täydentävät lisämateriaalit sisältävät yhteensä yli 100 toiminnallista ja liikkuvaista peliä ja leikkiä, 116 liukumatonta lattiapelilaattaa sekä monipuolisia lisämateriaaleja erilaisiin aktiviteetteihin ja erilaisen oppimisen tueksi.  Pelimateriaalit innostavat lapsia myös keksimään omia oppimispelejä ja -pelialustoja sekä toimimaan yhdessä.

Böjliga Bokstäver & Smidiga Siffror

Upp och hoppa ur bänkarna! Materialpaketet Böjliga Bokstäver & Smidiga Siffror uppmuntrar till att dyka ner i bokstävernas och siffrornas värld – funktionellt och interaktivt med spel och lekar, hopp och balans!

Active with ABC & 123

Push aside your desks and get up from your seats! The Active with ABC & 123 materials will inspire you to dive into the world of letters and numbers – in an active and interactive way, by gaming and playing, jumping and balancing!

Jaa tämä: