Näytetään kaikki 18 tulosta

Laululaukku -lastenlevy

20,00  (sis. alv)

Laululaukku-lastenlevy on levyllinen ihania lastenlauluja, jotka käsittelevät kaveruutta sekä johdattelevat mitä erilaisimpiin yhteisiin leikkeihin ja teemoihin. Laululaukun rikkaasta musiikillisesta maailmasta ja kielellisestä leikistä innostuvat niin lapset kuin aikuisetkin.

Barnskivan Visväskan

20,00  (sis. alv)

Sjung, lek och dansa i takt med svängiga Visväskan sånger! CD:n innehåller 17 barnvisor, som berättar om kamratskap och lockar till lek. Mer information hittar du nedan.

Laululaukku -nuottivihko

17,50  (sis. alv)

Laululaukku – Laukullinen lauluja ja leikkejä on sinulle, joka tykkäät laulaa, leikkiä, soittaa, kuunnella, piirtää, tanssia, puuhata, keskustella, lorutella, tarinoida, sepitellä, askarrella, seikkailla ja tutkia maailmaa yhdessä lasten kanssa. Kirjan 23 ihastuttavaa laulua johdattelevat mitä erilaisimpiin yhteisiin leikkeihin ja teemoihin, joista innostuvat niin lapset kuin aikuisetkin.

Piilometsän säveliä CD

20,00  (sis. alv)

Piilometsän säveliä -materiaali avaa portin Piilometsään, jonne kaikki pääsevät mukaan laulaen, leikkien, liikkuen, soittaen ja kuunnellen. Varhaisiän musiikkikasvatukseen suunnattu Opettajan opas ja äänite antavat monipuoliset mahdollisuudet musiikin ja tarinoiden elämykselliseen käyttöön.

#Laulunlöytäjät – 10 rastin luontoseikkailu

28,50  (sis. alv)

#Laulunlöytäjät on innostava ja monipuolinen pedagoginen materiaali luonnossa ja luonnosta oppimiseen. Materiaali sisältää 10 lähiluontoon sijoitettavaa rastia, joista jokaiseen liittyy värikäs A4-kokoinen juliste, qr-koodilla kuunneltava laulu sekä pieniä pedagogisia tehtäviä ja keskustelunsiemeniä laulun teeman ympärillä. Kylttien ja laulujen lisäksi materiaali sisältää tulostettavan laulunlöytäjäpassin sekä rasteihin liittyviä kynätehtäviä, joita voidaan haluttaessa tulostaa retkelle mukaan. Materiaali soveltuu hyvin myös etäopetukseen ja perheiden osallistamiseen.

Piilometsän säveliä – opettajan opas

27,00  (sis. alv)

Piilometsän säveliä -materiaali avaa portin Piilometsään, jonne kaikki pääsevät mukaan laulaen, leikkien, liikkuen, soittaen ja kuunnellen. Varhaisiän musiikkikasvatukseen suunnattu Opettajan opas ja äänite antavat monipuoliset mahdollisuudet musiikin ja tarinoiden elämykselliseen käyttöön

Ammuu! Traktori

20,00  (sis. alv)

Lastenmusiikkiorkesteri Ammuun! suuren suosion saavuttanut toinen levy Traktori kulkee Piippolassa. Vuoden 2011 paras lastenlevy (Emma, Varhaisiänmusiikinopettajat ry).

Ammuu! Pieni ja soma

20,00  (sis. alv)

Pieni ja soma on Lastenmusiikkiorkesteri Ammuun! huikean hieno kokoelma uusia lauluja koko perheelle. Erityisesti levyllä on huomioitu kaikkein pienimmät pennut ja poikaset sekä heidän hoivaajansa.

Ammuu! Metsään

20,00  (sis. alv)

Tällä levyllä Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu! menee Metsään (2015), muttei suinkaan päin honkia. Tätä metsäretkeä ei voi jättää väliin!

Laululaukku -pelilaukku

44,50  (sis. alv)

Laululaukku on laukku täynnä lauluja, luovuutta ja laulettavia pelejä. Se sisältää myös levyllisen ihania Laululaukun omia lastenlauluja.

“Laululaukussa on varmaan kaikki maailman laulut ja sitten vielä ne miljoona mun omaa laulua!”
– Leevi 5v.

Visväskan -spelväska

44,50  (sis. alv)

Visväskan är en liten väska full med sång, kreativitet och spel med musik. Lär dig nya svängiga visor med CD-skivan och låt dig inspireras till att sjunga med hjälp av bildkorten. Mer information hittar du nedan.

Hei, me laulupiirretään! -kirja + CD

55,50  (sis. alv)

Hei, me laulupiirretään! -kirja + cd on kattava laulupiirtämisen menetelmän materiaalikokonaisuus, joka sisältää monipuolista tietoa menetelmästä, sen työtavoista ja käyttömahdollisuuksista sekä lähes 40 menetelmälaulua nuotteineen ja toimintavinkkeineen. Cd:n laadukkaasti toteutetut piirtämislaulut tukevat laulupiirtäjää ja vievät mitä erilaisimpiin musiikillisiin maailmoihin. Lue lisää alta.

Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -kirja + CD

49,50  (sis. alv)

LAULUPIIRTÄEN LAMMELTA AVARUUTEEN on jatko-osa HEI, ME LAULUPIIRRETÄÄN! -materiaalille tarjoten reissureppuun yli 40 uutta ja innostavaa piirtämislaulua erilaisiin käyttötarkoituksiin, teemoihin ja seikkailuihin. Kirjan monipuoliset ja havainnolliset toimintavinkit antavat ideoita erilaisiin työtapoihin ja oppimisen alueille. Lue lisää alta.

Hej, nu ska vi sjungorita! -bok + CD (Sjungorita!-metodens “handbok”)

55,50  (sis. alv)

Ett månsidigt metodmaterial som omfattar över 40 metodsånger med medföljande noter, inspirerande idéer till aktiviteter, praktisk information om metoden och dess tillämpningsmöjligheter samt synvinklar och erfarenheter av olika metodanvändare inom branschen. CD:ns härliga ritsånger inspirerar och stöder sjungoritaren samt leder oss till olika musikaliska världar. Mer information hittar du nedan.

Let’s Learn by Songdrawing! Book + CD

55,50  (sis. alv)

LET’S LEARN BY SONGDRAWING (book + cd) is a comprehensive and inspiring method material, which includes versatile information about the Songdrawing MethodTM, 40 lovely method songs and hundreds of practical activity ideas for different pedagogical purposes and usage situations. The catching melodies and easy-to-learn lyrics as well as the beautiful arrangements of the songs inspire the songdrawers of different age to dive in to the world of art- and action-based learning. Read more below.

Musa tuntuu! – Musiikillinen tunne- ja vuorovaikutusleikki

67,50  (sis. alv)

Musa tuntuu! – Musiikillinen tunne- ja vuorovaikutusleikki on uusi musiikillinen materiaali, jossa sukelletaan moniaistisen musiikillisen työskentelyn kautta tunnetaitojen ja vuorovaikutuksen maailmaan. Jokaisella on oikeus kokea musiikin maailma omalla tavallaan – oikeaa tai väärää tapaa ei ole. Materiaali sisältää ohjekirjan, cd-levyn ja 24 tunnekorttia.

Ahoi, me joonistame laulu! (raamat + cd)

55,50  (sis. alv)

LAULUJOONISTAMINE on multisensoorne tegutsemisviis, kus joonistused sünnivad lauldes ja laulu toel otsekui võluväel. Materjal AHOI, ME JOONISTAME LAULU! sisaldab ligi neljakümmet joonistuslaulu koos kasutusnippidega, meetodi näitlikku osa ning valdkonnaspetsialistide praktilisi kogemusi seoses meetodi kasutamisega. Materjal sisaldab CD-d.