Hei, me laulupiirretään! -kirja + CD

49,50  (sis. alv)

Hei, me laulupiirretään! -kirja + cd on kattava laulupiirtämisen menetelmän materiaalikokonaisuus, joka sisältää monipuolista tietoa menetelmästä, sen työtavoista ja käyttömahdollisuuksista sekä lähes 40 menetelmälaulua nuotteineen ja toimintavinkkeineen. Cd:n laadukkaasti toteutetut piirtämislaulut tukevat laulupiirtäjää ja vievät mitä erilaisimpiin musiikillisiin maailmoihin. Lue lisää alta.

Jaa tämä:

Kuvaus

HEI, ME LAULUPIIRRETÄÄN!
– Laulupiirtämisen menetelmä monialaisen oppimisen ja vuorovaikutuksen tukena

Kovakantinen sid. kirja 168 sivua + cd, Laulau Oy

Hei, me laulupiirretään! -materiaalikokonaisuus on monipuolinen ja inspiroiva tutkimusretki laulupiirtämisen elämykselliseen maailmaan. Materiaali laajentaa vuonna 2012 julkaistujen Laulava Kynä -kirjojen sisältöä tarjoten yhä kattavamman kokonaisuuden menetelmälauluja, toiminta- ja tuokioideoita sekä kokemus- ja tutkimuspohjaista tietoa menetelmän eri käyttömahdollisuuksista.

Materiaaliin kuuluvan CD:n innostavat piirtämislaulut antavat toiminnallista tukea laulupiirtämiseen sekä inspiroivat ja johdattelevat erilaisiin musiikillisiin maisemiin – lumihiutaleiden leijailusta sadepisaroiden ropinaan, letkeästi löntystelevistä elefanteista kaahaileviin formuloihin. Levyllä taituroivat ammattimuusikoista koostuva Laululaukku-orkesteri (mm. Mari Kätkä, Tuomas Kesälä, Heikki Pohto, Juha Lanu, Arto Nurmi, Jussi Miettola ja Kukka Lehto) sekä joukko lapsia. Laulut ovat menetelmän kehittäjä Minna Lappalaisen käsialaa.

Hei, me laulupiirretään! on innostava ja tarpeellinen työkalu jokaiselle lasten parissa työskentelevälle ammattilaiselle sekä lasten vanhemmille. Mikä parasta, menetelmän käyttö ei vaadi meriittejä musiikista eikä kymppiä kuviksesta. Laulupiirtämisessä kun on kyse paljon muustakin kuin laulusta ja piirtämisestä!

Hei, me laulupiirretään! -kirja + CD on päivitetty ja aiemman Laulava Kynä -materiaalin korvaava laulupiirtämisen menetelmämateriaali.

Hei, me laulupiirretään! -materiaali sisältää

  • lähes 40 piirtämislaulua nuotteineen ja toimintavinkkeineen
  • CD:llä 25 ihanaa piirtämislaulua laulupiirtämisen tueksi ja inspiraatioksi
  • kattavaa tietoa menetelmästä, sen työtavoista ja käyttömahdollisuuksista
  • tietoa ja ideoita menetelmän käytöstä monialaisen oppimisen tukena
  • tuokioideoita erilaisiin käyttötilanteisiin
  • alan ammattilaisten käytännön kokemuksia ja esimerkkejä menetelmän käytöstä
  • tuoretta tutkimustietoa laulupiirtämisestä

***

”Laulupiirtämisen menetelmä tukee oivallisella tavalla Varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden 2016 kokonaisvaltaista ja moniaistista lähestymistapaa taidekasvatukseen.”
– Inkeri Ruokonen, yliopistolehtori, musiikkikasvatuksen dosentti, Helsingin yliopisto

***

”On hienoa, että laulupiirtämiseen voi osallistua myös lapset, joilla on haasteita osallistua muuhun yhteiseen toimintaan ja ilmaista itseään. Erityisestä näiden lasten kohdalla nähdään paljon onnistumisen kokemuksia, koska menetelmässä ei ole ”oikeaa” tuotosta. Laulupiirtämisessä on taikaa! Lapset keskittyvät piirtämiseen ja muu hälinä jää.”
– Salla Sutinen, varhaiskasvatuksen erityisopettaja

***

”Omalla lauluäänellä ei ole niinkään merkitystä, vaan tärkeää on, mitä laululla voidaan saavuttaa. Myöskään piirtämistaidoilla ei ole laulupiirtämisessä merkitystä. Kun lapsen kanssa tehdään ja harjoitellaan yhdessä sekä heittäydytään, tulee tekemiseen ilo, joka on hyvä perusta kaikelle oppimiselle.”
– Anne Laitinen, toimintaterapeutti

***

Lue lisää laulupiirtämisen menetelmästä >>

Lisää laulupiirtämisestä sanottua >>

Tutustu Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -jatko-osaan >>

Tutustu toimitusehtoihin >>