Näytetään kaikki 11 tulosta

Hei, me laulupiirretään! -kirja + CD

55,50  (sis. alv)

Hei, me laulupiirretään! -kirja + cd on kattava laulupiirtämisen menetelmän materiaalikokonaisuus, joka sisältää monipuolista tietoa menetelmästä, sen työtavoista ja käyttömahdollisuuksista sekä lähes 40 menetelmälaulua nuotteineen ja toimintavinkkeineen. Cd:n laadukkaasti toteutetut piirtämislaulut tukevat laulupiirtäjää ja vievät mitä erilaisimpiin musiikillisiin maailmoihin. Lue lisää alta.

Hej, nu ska vi sjungorita! -bok + CD

55,50  (sis. alv)

Ett månsidigt metodmaterial som omfattar över 40 metodsånger med medföljande noter, inspirerande idéer till aktiviteter, praktisk information om metoden och dess tillämpningsmöjligheter samt synvinklar och erfarenheter av olika metodanvändare inom branschen. CD:ns härliga ritsånger inspirerar och stöder sjungoritaren samt leder oss till olika musikaliska världar. Mer information hittar du nedan.

Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -kirja + CD

49,50  (sis. alv)

LAULUPIIRTÄEN LAMMELTA AVARUUTEEN on jatko-osa HEI, ME LAULUPIIRRETÄÄN! -materiaalille tarjoten reissureppuun yli 40 uutta ja innostavaa piirtämislaulua erilaisiin käyttötarkoituksiin, teemoihin ja seikkailuihin. Kirjan monipuoliset ja havainnolliset toimintavinkit antavat ideoita erilaisiin työtapoihin ja oppimisen alueille. Lue lisää alta.

Let’s learn by songdrawing! Book + CD

55,50  (sis. alv)

LET’S LEARN BY SONGDRAWING (book + cd) is a comprehensive and inspiring method material, which includes versatile information about the Songdrawing MethodTM, 40 lovely method songs and hundreds of practical activity ideas for different pedagogical purposes and usage situations. The catching melodies and easy-to-learn lyrics as well as the beautiful arrangements of the songs inspire the songdrawers of different age to dive in to the world of art- and action-based learning. Read more below.

Ahoi, me joonistame laulu! (raamat + cd)

55,50  (sis. alv)

LAULUJOONISTAMINE on multisensoorne tegutsemisviis, kus joonistused sünnivad lauldes ja laulu toel otsekui võluväel. Materjal AHOI, ME JOONISTAME LAULU! sisaldab ligi neljakümmet joonistuslaulu koos kasutusnippidega, meetodi näitlikku osa ning valdkonnaspetsialistide praktilisi kogemusi seoses meetodi kasutamisega. Materjal sisaldab CD-d.

Hej, nu ska vi sjungorita! -bokens extramaterial

14,50  (sis. alv)

Hej, nu ska vi Sjungorita! -bokens extramaterial i nätet innehåller de instrumentala versionerna av cd:ns metodsånger samt tiotals bildunderlag som stöd för tillämpandet av metoden. Extramaterialet är ämnat som kompletterande material till boken Hej, nu ska vi sjungorita!. Mer information hittar du nedan.

Hei, me laulupiirretään! -valkotaulu ja lautapeli

49,50  (sis. alv)

Hei, me laulupiirretään! -valkotaulu on laadukas tussitaulu niin laulupiirtämiseen kuin muuhunkin piirtelyyn. Taulu toimii myös hauskana lautapelinä tai kuvakommunikaatiotukena laulupiirtämiselle. Taulu on vedenkestävä ja sen voi pestä käsin astianpesuaineella. Lue lisää alta.

Laulupiirtämisen kommunikaatiopakki 2.0

99,50  (sis. alv)

Laulupiirtämisen kommunikaatiopakki 2.0 on suunniteltu niin normaalioloissa ja lähikontaktissa tapahtuvaan yksilö- ja ryhmäkäyttöön kuin myös poikkeusoloissa tapahtuvan etäopetuksen ja -terapian sekä etälaulupiirtämisen tueksi ja elävöittämiseksi. Fyysisten toimintataulujen ja laulukuvamagneettien lisäksi materiaali käsittää kymmeniä sähköisiä laulupiirtämisen menetelmää tukevia teema- ja toimintatauluja, joita voi hyödyntää joko sähköisesti tai tulosteina.