Hej, nu ska vi sjungorita! -whiteboardtavlan och brädspel

45,00  (sis. alv)

Hej, nu ska vi Sjungorita! -whiteboardtavlan är en tålig tuschtavla ämnad för sjungoritande och annat ritande. Tavlan fungerar även som ett roligt brädspel eller som ett stöd till kommunikationen då man sjungoritar. Mer information hittar du nedan.

Jaa tämä:

Kuvaus

Hej, nu ska vi Sjungorita! -whiteboardtavlan är en tålig tuschtavla ämnad för sjungoritande och annat ritande. Tavlan fungerar även som ett roligt brädspel eller som ett stöd till kommunikationen då man sjungoritar. Tavlan är vattenfast och går att diskas för hand med diskmedel.

Whiteboardsetet innehåller

  • whiteboardtavla i A3-storlek
  • svart whiteboardtusch
  • whiteboardsudd
  • en tärning och 6 spelpjäser
  • bruks- och spelanvisningar

Whiteboard som tål tvätt
Hej, nu ska vi Sjungorita!-whiteboardtavlan är tillverkad av tålig och trygg akryl. Den är tillverkad i Finland.

Använd whiteboardtuschar som går att suddas ut då du ritar. Sudda ut teckningen med whiteboardsudden, en torr svamp eller en handduk. Man kan tvätta whiteboarden för hand med milt diskmedel och disksvamp. Maskintvätt rekommenderas inte.

Bilderna som inspiration till sjungoritandet och som stöd till kommunikationen
Bilderna som ramar in whiteboarden innehåller Hej, nu ska vi Sjungorita!-bokens ritsånger. På baksidan av instruktionerna hittar du en lista på alla sånger som motsvarar bilderna och även sångernas plats i boken och på cd:n. I boken hittar du noter till ritsångerna och idéer till ritningarna.

Med hjälp av whiteboarden är det trevligt att tillsammans med barnet undersöka hurdana ritsånger och bildfigurer ni hittar i Hej, nu ska vi Sjungorita!-materialet. Tillsammans väljer ni vad ni ritar till näst. Brädan fungerar även som ett hjälpmedel för barn som behöver stöd i sitt kommunicerande.

Om man önskar begränsa de sånger som väljs till ritandet enligt vissa syften (t.ex. vädersånger, djur, ljudövningar el.d.), kan man på olika sätt även märka sångbilderna med tusch.

Brädspel
Tavlan fungerar även som ett roligt brädspel där idén är att med hjälp av sångerna utföra små rituppgifter och att gå runt hela spelbrädan, sjungoritande förstås! Förutom färdiga regler kan ni också hitta på helt nya spelidéer.

 

Läs mer om sjungorita -metoden (på finska) >>

Bekanta dig med leveransvilkor (på finska) >>