Tilaus- ja sopimusehdot

Voimassa 29.5.2019 alkaen

YLEISTÄ

Laulau Oy (Y-tunnus 2218809-1) myy tuotteita yrityksille, yhteisöille ja täysi-ikäisille yksityishenkilölle Suomeen ja ulkomaille. Tuotteitamme voi tilata Laulaun verkkokaupasta, lähettämällä tilauksen sähköpostitse osoitteeseen info (at) laulau.fi tai tekemällä tilauksen puhelimitse + 358 40 5011005. Laulau myy tuotteita myös koulutusten yhteydessä sekä erilaisissa ammattilaistapahtumissa, kuten messuilla ja seminaareissa.

TUOTETYYPIT

Laulaun myymät tuotteet voivat olla A) fyysisiä tuotteita, B) ladattavia tuotteita, C) koulutustuotteita (esim. ilmoittautuminen verkkokurssille tai lähi- tai etäkoulutukseen) D) sähköisiä sisältöjä, joihin asiakas saa lisenssin mukaisen käyttöoikeuden E) Edellisten kohtien yhdistelmiä. Tuotteen tyyppi sekä mahdollisen digitaalisen tuotteen  yleiset lisenssiehdot käyvät ilmi tuotekuvauksesta.

TUOTTEISIIN LIITTYVÄT TEKIJÄNOIKEUDET JA KÄYTTÖOIKEUDET

Laulaun tarjoamat tuotteet sisältävät aineistoa, joka nauttii tekijänoikeuslainsäädännön ja/tai muiden immateriaalioikeuksia suojaavien lakien tarkoittamaa suojaa. Tilatessasi Laulaun tuotteita sitoudut noudattamaan tekijänoikeuslainsäädäntöä sekä Laulaun tuotteisiin ja materiaaleihin liittyviä mahdollisia muita käyttöehtoja. Tilatessasi digitaalisia tuotteita tai lisenssin Laulaun sähköisessä sisältöpalvelussa sijaitseviin sähköisiin materiaaleihin sitoudut noutattamaan lisäksi Laulaun sähköisen sisältöpalvelun käyttöehtoja, joihin pääset tutustumaan tästä linkistä.

TILAAMINEN

Verkkokaupasta tilatessasi noudata verkkokaupan tilausohjeita. Voit maksaa tilauksen verkkopankkimaksuna tilauksen yhteydessä tai laskulla (lasku maksutapana saatavilla vain kasvatus- ja kuntoutusalan yritys- ja yhteisöasiakkaille). Saat tilauksesta vahvistusviestin sähköpostiisi.

Sähköpostitse tai puhelimitse tilatessasi ilmoita tilaamiesi tuotteiden nimet ja kappalemäärät sekä yhteystietosi (tilaajan nimi ja yhteyshenkilö, yhteisön Y-tunnus, toimitus- ja laskutusosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Lähetämme tilausvahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli tilaaja on yritys tai yhteisö, lasku lähetetään sähköpostitse tai paketin mukana tai tilaajan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen, esim. verkkolaskuosoitteeseen. Tilaajan ollessa yksityishenkilö, lähetämme tilausvahvistuksen yhteydessä laskun. Postitamme tilauksen heti maksun kirjauduttua tilillemme.

Pidämme tilattuja tuotteita varattuna 10 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa, mikäli maksu on suorittamatta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

HINNAT JA ARVONLISÄVERO

Tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroissa ja ne sisältävät kulloinkin voimassaolevan arvonlisäveron (kirjoissa 10% ja muissa tuotteissa 24%). Tuotteiden hintaan lisätään toimitusmaksu (ks. alla). Tarkista toimitusehdot ennen tilauksen tekemistä. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

MAKSUTAVAT

Voit valita maksutavaksi joko verkkopankkimaksun tai laskun. Lasku-maksutapa on käytössä vain kasvatus- ja kuntoutusalan yritys- ja yhteisöasiakkaille.

Verkkopankkimaksu välitetään Paytrail -maksunvälityspalvelun kautta. Käytössäsi ovat kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja Aktian maksupainikkeilla. Mobiilimaksuina toimivat Pivo ja MobilePay. Korttimaksuina käy VISA, VISA Electron ja Mastercard. Maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Saat automaattisen tilausvahvistusviestin sähköpostitse onnistuneen maksutapahtuman jälkeen.

Mikäli tilaajana on yritys tai yhteisö ja valitset maksutavaksi laskun, lasku lähetetään asiakkaalle joko paketin mukana, pdf:nä sähköpostitse, verkkolaskuna tai kirjeenä erikseen annettuun laskutusosoitteeseen (laskutusosoite ilmoitetaan verkkokaupan tilauslomakkeen lisätietoa-kentässä). Saat automaattisen tilausvahvistusviestin sähköpostitse. Ulkomailta tilattaessa lähetämme laskun sähköpostitse 1-2 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Ulkomaan tilauksissa tuotteet postitetaan vasta maksusuorituksen näkyessä tilillämme.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika (kotimaa) on tyypillisesti 2-7 arkipäivää. Ulkomailta tilattaessa toimitusaika on arviolta 7-14 arkipäivää maksun kirjautumisesta tilillemme. Mikäli tuote on loppunut varastostamme tai toimitukseen tulee viive, ilmoitamme asiasta viipymättä.

TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSTAPA

Toimituskulut määräytyvät tilaamiesi tuotteiden painon sekä valitsemasi toimitustavan mukaan. Tilatessasi verkkokaupasta, valitse toimitustapa sen mukaan, miten haluat tilauksesi toimitettavan sinulle. Toimituskulut näet toimitustapavaihtoehtojen valintalistassa.

Express –paketti toimitetaan tyypillisesti lähetystä seuraavana arkipäivänä määrittelemääsi toimitusosoitteeseen. Mikäli sinua ei tavoiteta, voit noutaa pakettisi lähimmästä postista. Paketin hinta on 14,90 euroa.

Tavallisen postipaketin toimitusmaksu on 8,00 euroa. Postipaketti noudetaan lähimmästä Postin toimipisteestä tai erikseen määritellystä noutopisteestä. Näytä noutaessasi henkilöllisyystodistus ja paketin saapumisilmoitus. Mitoiltaan alle 3 cm paksut kirjat lähetetään ns. pikkupakettina, joka toimitetaan suoraan toimipisteeseen kirjelähetyksen tavoin.

Kirjelähetyksen toimitusmaksu on tuotteen painosta riippuen 3 – 5 euroa. Kirjeenä lähetetään pienet lähetykset (esimerkiksi cd tai pehmeäkantiset kirjat) ja kirje toimitetaan suoraan haluamaasi osoitteeseen.

Ulkomailta tilattaessa valitse toimitustavaksi Ulkomaankirje tai postipaketti. Toimitusmaksut määräytyvät Postin voimassa olevan ulkomaan kirje- ja pakettihinnaston mukaan ja ne lisätään tilauksen loppusummaan manuaalisesti. Saat tilauksestasi maksuyhteenvedon toimitusmaksuineen. Paketti lähetetään, kun maksusi näkyy tilillämme.

REKLAMAATIOT, VAIHDOT JA PALAUTUKSET

Paketit on hyvä tarkistaa noudettaessa. Kuljetuksessa vaurioituneesta tuotteesta tulee tehdä vahinkoilmoitus Postiin. Ota tämän jälkeen yhteyttä Laulau Oy:hyn sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta. Jos tuote on viallinen, vaihdetaan tämä samaan uuteen tuotteeseen. Huomautusaika viallisille tuotteille on 8 päivää tilauksen vastaanottamisesta.

Tilaajalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tilauksen peruuttamisesta on tehtävä peruuttamisilmoitus joko sähköpostitse (info (a) laulau.fi) tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Merkitse peruutusilmoitukseen nimesi, osoitteesi, tilauspäivä ja tuote. Mikäli olet jo maksanut tuotteen, liitä mukaan myös maksukuitti ja pankkitilinumerosi maksun palauttamista varten. Tuote tulee palauttaa postitse 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Kuluttajasuojalain 13.6.2014 lähtien sovellettavien etämyyntisäännösten mukaisesti palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Palautamme tuotteen ostosumman toimituskuluineen (ei palautuskuluja) viimeistään 14 päivän kuluttua peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite tuotteille on:

Laulau Oy
Pääpolku 3 B
005900 Helsinki

Huomaathan, että lunastamatta jätetyistä paketeista pitää myös tehdä erillinen peruutusilmoitus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty peruutusilmoitusta, perimme 8 euron maksun.

Pidätämme oikeuden muuttaa tilaus- ja toimitusehtojamme. Tilaukseen sovelletaan tilauksen tekohetkellä voimassa olevia ehtoja. Laulau Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Yhteystiedot

Laulau Oy, Pääpolku 3 B, 00590 Helsinki, info (a) laulau.fi, puh. +358 40 5011005

Jaa tämä: