You are here:

Koulutukset

Innostavat koulutussisällöt

Laulaun luovat menetelmäkoulutukset tarjoavat konkreettisia ja monenlaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvia työkaluja kasvatustyöhön sekä lapsen kokonaisvaltaisen kasvun tueksi. Koulutussisältöjä voi myös yhdistellä sekä räätälöidä asiakkaan erityistarpeiden mukaan.

Koulutuskalenteri

Työyhteisö- ja tilauskoulutusten lisäksi järjestämme myös avoimia koulutuksia niin lähi- kuin etäkoulutuksinakin. Tutustu koulutuskalenteriimme ja ilmoittaudu mukaan.

Osaamisen kehittämistä kumppanuusmallilla

Haetko työyhteisöösi osaamisen kehittämisen toimintamallia, joka tarjoaa monipuolisia toiminnallisia ja taidelähtöisiä työkaluja, osallistaa henkilöstöä yhteiseen kehittämiseen sekä juurruttaa myös opittua osaksi suunnitelmallista pedagogista toimintaa? Toimimme mielellämme kumppaninanne musiikki- ja taidekasvatuksen osaamisen kehittämisen projekteissa.

Asiakkaiden kokemuksia

Lue asiakkaidemme kokemuksia ja palautteita koulutuksistamme, menetelmistämme ja materiaaleistamme. Palaute – niin ruusut kuin risutkin – on meille arvokasta toiminnan kehittämiseksi. Otamme kiitollisina vastaan myös sinun palautteesi.

TILAUSKOULUTUS OMALLE TYÖYHTEISÖLLE?

Räätälöidään koulutuskokonaisuus juuri teidän erityistarpeet huomioon ottaen.

Jaa tämä: