Näytetään kaikki 7 tulosta

Barnskivan Visväskan

20,00  (sis. alv)

Sjung, lek och dansa i takt med svängiga Visväskan sånger! CD:n innehåller 17 barnvisor, som berättar om kamratskap och lockar till lek. Mer information hittar du nedan.

Visväskan -spelväska

44,50  (sis. alv)

Visväskan är en liten väska full med sång, kreativitet och spel med musik. Lär dig nya svängiga visor med CD-skivan och låt dig inspireras till att sjunga med hjälp av bildkorten. Mer information hittar du nedan.

Hej, nu ska vi sjungorita! -bok + CD (Sjungorita!-metodens “handbok”)

55,50  (sis. alv)

Ett månsidigt metodmaterial som omfattar över 40 metodsånger med medföljande noter, inspirerande idéer till aktiviteter, praktisk information om metoden och dess tillämpningsmöjligheter samt synvinklar och erfarenheter av olika metodanvändare inom branschen. CD:ns härliga ritsånger inspirerar och stöder sjungoritaren samt leder oss till olika musikaliska världar. Mer information hittar du nedan.

Hej, nu ska vi sjungorita! -bokens extramaterial

14,50  (sis. alv)

Hej, nu ska vi Sjungorita! -bokens extramaterial i nätet innehåller de instrumentala versionerna av cd:ns metodsånger samt tiotals bildunderlag som stöd för tillämpandet av metoden. Extramaterialet är ämnat som kompletterande material till boken Hej, nu ska vi sjungorita!. Mer information hittar du nedan.

Böjliga Bokstäver & Smidiga Siffror

159,50  (sis. alv)

Upp och hoppa ur bänkarna! Materialpaketet Böjliga Bokstäver & Smidiga Siffror uppmuntrar till att dyka ner i bokstävernas och siffrornas värld – funktionellt och interaktivt med spel och lekar, hopp och balans! Mer information hittar du nedan.