Barnskivan Visväskan

20,00  (sis. alv)

Sjung, lek och dansa i takt med svängiga Visväskan sånger! CD:n innehåller 17 barnvisor, som berättar om kamratskap och lockar till lek. Mer information hittar du nedan.

Jaa tämä:

Kuvaus

Sjung, lek och dansa i takt med svängiga Visväskan sånger! CD:n innehåller 17 nya barnvisor, som berättar om kamratskap och lockar till lek. Vem vill leka tafatt? Hur går det med Peppe Blåsfisk i Josefinas många armar? Går Palsternackan med på att vara i soppan tillsammans med prinskorvarna? Visväskan och finskspråkiga Laululaukku har hittat vägen till både barnens och de vuxnas hjärtan med sin friskhet, sin glädje och sina stämningar från roliga lekar till tystnad och stillhet.

På cd-skivan sjunger skådespelaren Birthe Wingren, musikern Tomas Höglund samt barnsolister och en kör på 70 barn. I orkestern på Visväskan-skivan spelar bl.a. Sami Kuoppamäki, Lenni-Kalle Taipale, Mongo Aaltonen, Harri Rantanen, Heikki Pohto och Juha Lanu.

Texterna har översatts av Barbara Helsingius. Musik och text (utom en text) av Minna Lappalainen. Arrangemang och production av Matti Lappalainen. Skivan har producerats tillsammans av Laulau Oy och Svenska Yle.

Visväskan var nominerad för Emma-priset 2011 (Årets barnalbum).

Obs. Visväskan-spelväskan innehåller barnskivan Visväskan.

Lyssna på samplet:

 

Bekanta dig med leveransvilkor (på finska) >>