Hej, nu ska vi sjungorita! -bokens extramaterial

12,50  (sis. alv)

Hej, nu ska vi Sjungorita! -bokens extramaterial är ett digitalt material som innehåller de instrumentala versionerna av cd:ns metodsånger samt tiotals bildunderlag som stöd för tillämpandet av metoden. Extramaterialet är ämnat som kompletterande material till boken Hej, nu ska vi sjungorita!. Mer information hittar du nedan.

Jaa tämä:

Kuvaus

Hej, nu ska vi Sjungorita! -bokens extramaterial är ett digitalt material som innehåller de instrumentala versionerna av CD:ns metodsånger samt tiotals bildunderlag som stöd för tillämpandet av metoden. Bilderna går att användas som hjälp då man ritar eller som färgläggningsbilder. Man kan också klippa ut former och laminera dem för att om och om igen kunna rita på bildunderlag med en whiteboardtusch. Vänligen observera att extramaterialet är ämnat som kompletterande material till boken och lämpar sig inte ensam som sjungorita-material. Mer information om materialet Hej, nu ska vi sjungorita! -bok + cd finns här.

Beställningsinformation
Då du beställer produkten får du rättigheter till Hej, nu ska vi Sjungorita!-extramaterial -sidan på Laulau Oy:s Laululaukku.fi-webtjänst. Då du beställt produkten får du inom 1-3 dagar användarkoden till tjänsten och anvisningar hur man registrerar sig.

Läs mer om sjungorita -metoden (på finska) >>