Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -laulumagneetit

29,50  (sis. alv)

Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -laulumagneettipakkaus sisältää 40 kuvamagneettia sekä lisäksi 4 piirrä itse -magneettia. Magneettien kuva-aiheet vastaavat Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -kirjan lauluja ja niitä voi käyttää esimerkiksi tuokiostruktuurin ja -teeman kommunikointiin tai lauluvalintojen tekemiseen.

Jaa tämä:

Kuvaus

Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -laulumagneettipakkaus sisältää 40 kuvamagneettia sekä lisäksi 4 piirrä itse -magneettia. Magneettien kuva-aiheet vastaavat Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -kirjan lauluja ja niitä voi käyttää esimerkiksi tuokiostruktuurin ja -teeman kommunikointiin tai lauluvalintojen tekemiseen. Piirrä itse -magneetteihin voi piirtää vaikkapa muita tuokioon liittyviä laulunaiheita tai tuokioaktiviteetteja.

Magneetit ovat kooltaan 68×68 mm (paksuus 0,85 mm) ja niissä on pyöristetyt kulmat. Piirrä itse -magneetit on päällystetty erikoislaminaatilla, johon voi piirtää pyyhittävällä valkotaulutussilla. (Tussi ei kuulu pakkaukseen). Magneetit on painettu Suomessa ja ne on pakattu pieneen kartonkikoteloon.

Huom. Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -laulumagneetit sisältyvät Laulupiirtämisen kommunikaatiopakkiin.

 

Lisätiedot

Paino0,8 kg (kilogramma)