Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -kirjan lisämateriaali

12,50  (sis. alv)

Digitaalinen Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -kirjan lisämateriaali sisältää tulostettavia pohjakuvia piirtämisen tueksi sekä instrumental-versiot Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -kirjan äänitteen menetelmälauluista. Lue lisää alta. Materiaalisivu sijaitsee Laulaun Laululaukku.fi-palvelussa.

Jaa tämä:

Kuvaus

Digitaalinen Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -lisämateriaali sisältää instrumentaaliversiot Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -äänitteen menetelmälauluista sekä  tulostettavia pohjakuvia menetelmäkäytön tueksi. Kuvia voi hyödyntää piirtämisen apuna, käyttää värityskuvina tai vaikka muotoonleikata ja laminoida, jolloin kuvien päälle voi piirtää valkotaulutussilla aina uudestaan ja uudestaan. Huomaathan, että lisämateriaali on tarkoitettu Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -kirjan oheismateriaaliksi, eikä se siis toimi itsenäisenä laulupiirtämisen materiaalina. Tulostusoikeus rajoittuu materiaalin hankkineelle taholle. Kuvia ei ole lupa välittää eteenpäin. Materiaali löytyy Laulaun nettipohjaisesta Laululaukku.fi -sisältöpalvelusta.

Tietoa tilaamiseen liittyen
Tilatessasi tuotteen saat käyttöoikeuden Laulau Oy:n nettipohjaisen Laululaukku.fi-sisältöpalvelun Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -lisämateriaali –sisältösivulle. Kun tilaat tuotteen, saat muutaman päivän sisällä sähköpostitse käyttäjätunnukset palveluun sekä ohjeet palveluun rekisteröitymiseen. Käyttöoikeus on voimassa toistaiseksi, ilman erillistä kausimaksua.