Laulupiirtäen lammelta avaruuteen -kirja + CD

44,50  (sis. alv)

LAULUPIIRTÄEN LAMMELTA AVARUUTEEN on jatko-osa HEI, ME LAULUPIIRRETÄÄN! -materiaalille tarjoten reissureppuun yli 40 uutta ja innostavaa piirtämislaulua erilaisiin käyttötarkoituksiin, teemoihin ja seikkailuihin. Kirjan monipuoliset ja havainnolliset toimintavinkit antavat ideoita erilaisiin työtapoihin ja oppimisen alueille. Lue lisää alta.

Jaa tämä:

Kuvaus

LAULUPIIRTÄEN LAMMELTA AVARUUTEEN -kirja + CD on jatko-osa vuonna 2017 ilmestyneelle Hei, me laulupiirretään! -materiaalille tarjoten reissureppuun yli 40 uutta ja innostavaa piirtämislaulua erilaisiin käyttötarkoituksiin, teemoihin ja seikkailuihin. Kirjasta ja cd:stä koostuvan materiaalin avulla matkataan laulupiirtäen lammelta ja sen vedenalaisesta maailmasta aina avaruuteen saakka, tutustutaan erilaisiin eläimiin ja otuksiin, löydetään aarteita sekä tanssitaan ja pompitaan yhdessä tattien, pupujen ja pölypalleroiden kanssa.  Vauhdikkaiden seikkailujen jälkeen on mukava rauhoittua selkään piirtävän käden tai siveltimen pehmeään kosketukseen.

Kirjan monipuoliset ja havainnolliset toimintavinkit antavat ideoita erilaisiin työtapoihin ja oppimisen alueille. Cd:n laadukkaasti toteutetut laulut inspiroivat laulupiirtäjää ja johdattelevat mitä erilaisiimpiin musiikillisiin maailmoihin. Teemakohtainen jaottelu auttaa löytämään aina tarpeeseen sopivia piirtämislauluja ja harjoitteita. Verkkokaupastamme löytyy myös useita lisämateriaaleja laulupiirtämisen ja kommunikoinnin tueksi.

Siispä reppu selkään, ”laulava kynä” käteen, kaverit mukaan ja menoksi! On aika lähteä yhdessä taas kohti uusia seikkailuja – laulupiirtäen tietenkin!

***

KYSYMYS: Minulla on jatkokoulutukseen liittyvä materiaalilisenssi. Miten uusi materiaali liittyy siihen?

VASTAUS: Suuri osa kirjan ja cd:n lauluista on samoja kuin pelkästään koulutusasiakkaille tarkoitetussa Luovalaukku.fi-palvelun jatko-osiossa. Joitain uusia harjoitteita ja toimintavinkkejä sekä äänityksiä (Kaveripiirros, Venevalssi, Oravaäidin kehtolaulu) löytyy tästä uudesta materiaalista.

***

KYSYMYS: En ole tutustunut laulupiirtämiseen kovin syvällisesti. Voinko lähteä tämän materiaalin kanssa liikkeelle?

VASTAUS: Laulupiirtäen lammelta avaruuteen on toki ihan itsenäinen teoksensa, jonka toimintavinkit antavat ideoita laulupiirtämisen monipuoliseen toteuttamiseen. Suosittelemme kuitenkin lämpimästi aloittamista laulupiirtämisen ”käsikirjasta” eli aiemmin ilmestyneestä Hei, me laulupiirretään! -materiaalista, sillä siinä on menetelmän työtapoja, käyttömahdollisuuksia, monialaisen oppimisen tukea ja eritarpeisten lasten näkökulmia avattu monipuolisesti havainnollisessa menetelmäosiossa. Tuossa materiaalissa eri alojen asiantuntijat kertovat myös menetelmäkäytöstä oman työnsä näkökulmasta, mikä sekin syventää ymmärrystä menetelmän monipuolisista käyttömahdollisuuksista.

***

Lue lisää laulupiirtämisen menetelmästä >>

Lisää laulupiirtämisestä sanottua >>

Tutustu toimitusehtoihin >>