Hei, me laulupiirretään! -valkotaulu ja lautapeli

45,50  (sis. alv)

Hei, me laulupiirretään! -valkotaulu on laadukas tussitaulu niin laulupiirtämiseen kuin muuhunkin piirtelyyn. Taulu toimii myös hauskana lautapelinä tai kuvakommunikaatiotukena laulupiirtämiselle. Taulu on vedenkestävä ja sen voi pestä käsin astianpesuaineella. Lue lisää alta.

Jaa tämä:

Kuvaus

Hei, me laulupiirretään! -valkotaulu on laadukas tussitaulu niin laulupiirtämiseen kuin muuhunkin piirtelyyn. Taulu toimii myös hauskana lautapelinä tai kuvakommunikaatiotukena laulupiirtämiselle. Taulu on vedenkestävä ja sen voi pestä käsin astianpesuaineella.

Valkotaulusetti sisältää:

  • A3-kokoisen valkotaulun
  • mustan valkotaulutussin
  • valkotaulupyyhkimen
  • nopan ja 6 pelinappulaa
  • peli- ja käyttöohjeet

Pestävä ja kestävä valkotaulu
Hei, me laulupiirretään! -valkotaulu on valmistettu kestävästä ja turvallisesta akryylistä. Taulu on valmistettu Suomessa.

Käytä piirtämiseen pyyhittäviä valkotaulutusseja. Pyyhi piirrosjälki kuivalla sienellä tai pyyhkeellä. Valkotaulun voi pestä käsin laimealla tiskiaineella ja pehmeällä sienellä. Vältä piirtopinnan naarmuttamista piirto-ominaisuuksien ylläpitämiseksi. Emme suosittele konepesua.

Kuvat innostavat ja toimivat kommunikointitukena
Valkotaulua kiertävä kuvanauha sisältää Hei, me laulupiirretään! -kirjan piirtämislaulut. Käyttöohjeesta löydät listan kuvia vastaavista lauluista sekä laulujen sijainnin Hei, me laulupiirretään! -kirjassa ja cd:llä. Kirjasta löydät piirtämislaulujen nuotit sekä ideoita laulupiirrosten toteutukseen.

Valkotaulun avulla on mukava tutkia lapsen kanssa, minkälaisia piirtämislauluja ja kuvahahmoja Hei, me laulupiirretään! -materiaalista löytyy sekä tehdä yhdessä valintoja, mitä seuraavaksi piirretään. Taulu toimii myös hyvänä apuvälineenä lapselle, joka tarvitsee tukea kommunikointiin. Kommunikaatiota voi valkotaulun avulla tukea lisäksi myös piirtämällä tai laulupiirtämisen kommunikaatiopakilla.

Jos piirrettäväksi valittavia lauluja halutaan rajata tietyin perustein (säälaulut, eläimet, äänneharjoittelu tms.), voidaan laulukuvia myös merkata tussilla eri tavoin.

Lautapeli
Valkotaulun lisäksi taulu toimii myös hauskana lautapelinä. Kierrä pelilautaa nopan silmäluvun mukaan ja suorita hauskoja laulupiirtämistehtäviä matkan varrella. Käytä valmiita piirtämislauluja tukena tai keksi omia lauluja tai loruja, joilla loihdit hauskoja kuvahahmoja. Kisaa kaverin kanssa tai etene yhteisellä pelinappulalla ja yhdessä laulupiirtäen. Voit keksiä myös omia pelivariaatioita.

Lue lisää laulupiirtämisen menetelmästä >>

Tutustu toimitusehtoihin >>