Hei, me laulupiirretään! -kirjan lisämateriaali

12,50  (sis. alv)

Digitaalinen Hei, me laulupiirretään! -kirjan lisämateriaali sisältää tulostettavia pohjakuvia piirtämisen tueksi sekä instrumental-versiot kirjan äänitteen menetelmälauluista. Materiaalisivu on osa Laulaun Laululaukku.fi-palvelua.

Jaa tämä:

Kuvaus

Digitaalinen Hei, me laulupiirretään! -lisämateriaali sisältää instrumental-versiot Hei, me laulupiirretään! -äänitteen menetelmälauluista sekä tulostettavia pohjakuvia menetelmäkäytön tueksi. Kuvia voi hyödyntää piirtämisen apuna, käyttää värityskuvina tai vaikka muotoonleikata ja laminoida, jolloin kuvien päälle voi piirtää valkotaulutussilla aina uudestaan ja uudestaan. Huomaathan, että lisämateriaali on tarkoitettu Hei, me laulupiirretään! -kirjan oheismateriaaliksi, eikä se siis toimi itsenäisenä laulupiirtämisen materiaalina. Materiaali löytyy Laulaun nettipohjaisesta Laululaukku.fi -sisältöpalvelusta.

Tietoa tilaamiseen liittyen
Tilatessasi tuotteen saat käyttöoikeuden Laulau Oy:n nettipohjaisen Laululaukku.fi-sisältöpalvelun Hei, me laulupiirretään! -lisämateriaalisivulle. Kun tilaat tuotteen, saat muutaman päivän sisällä sähköpostitse käyttäjätunnukset palveluun sekä ohjeet palveluun rekisteröitymiseen. Käyttöoikeus on voimassa toistaiseksi, ilman erillistä kausimaksua.

Lue lisää laulupiirtämisen menetelmästä >>