Hei, me laulupiirretään! -kirjan lisämateriaali

14,50  (sis. alv)

Nettipohjainen Hei, me laulupiirretään! -kirjan lisämateriaali sisältää tulostettavia pohjakuvia piirtämisen tueksi sekä instrumental-versiot kirjan äänitteen menetelmälauluista.

Jaa tämä:

Kuvaus

Nettipohjainen Hei, me laulupiirretään! -lisämateriaali sisältää instrumental-versiot Hei, me laulupiirretään! -äänitteen menetelmälauluista sekä tulostettavia pohjakuvia menetelmäkäytön tueksi. Kuvia voi hyödyntää piirtämisen apuna, käyttää värityskuvina tai vaikka muotoonleikata ja laminoida, jolloin kuvien päälle voi piirtää valkotaulutussilla aina uudestaan ja uudestaan. Huomaathan, että lisämateriaali on tarkoitettu Hei, me laulupiirretään! -kirjan oheismateriaaliksi, eikä se siis toimi itsenäisenä laulupiirtämisen materiaalina. Materiaali löytyy Laulaun nettipohjaisesta Luovalaukku.fi -sisältöpalvelusta.

Tietoa tilaamiseen liittyen
Tilatessasi tuotteen saat käyttöoikeuden Laulau Oy:n nettipohjaisen Luovalaukku.fi-sisältöpalvelun osioon Hei, me laulupiirretään! -lisämateriaali. Kun tilaat tuotteen, saat muutaman päivän sisällä sähköpostitse käyttäjätunnukset palveluun sekä ohjeet palveluun rekisteröitymiseen. Käyttöoikeus on voimassa toistaiseksi, ilman erillistä kausimaksua.

Lue lisää laulupiirtämisen menetelmästä >>