Laululaukku -lastenlevy

20,00  (sis. alv)

Laululaukku-lastenlevy on levyllinen ihania lastenlauluja, jotka käsittelevät kaveruutta sekä johdattelevat mitä erilaisimpiin yhteisiin leikkeihin ja teemoihin. Laululaukun rikkaasta musiikillisesta maailmasta ja kielellisestä leikistä innostuvat niin lapset kuin aikuisetkin.

Jaa tämä:

Kuvaus

Laululaukku-lastenlevyn laulut kertovat kaveruudesta ja kutsuvat leikkiin. Kuka on hippa? Miten käy Pentti-pallokalan Mimmi-mustekalan lonkeroissa? Millainen on kiva kaveri? Laululaukku ja ruotsinkielinen Visväskan ovat löytäneet tiensä niin lasten kuin aikuistenkin sydämiin tuoreudellaan, iloisuudellaan ja hipasta hiljaisuuteen vaihtuvilla tunnelmillaan.

Minna Lappalaisen ihastuttavat laulut ammentavat lastenlauluperinteestä modernein maustein. Levy tarjoaa laukullisen lauluja toimintaan, tanssiin, kuunteluun ja leikkiin, lepohetkiä unohtamatta. Laulujen pääasiassa akustiset sovitukset vaihtelevat jousikvartetista puhaltimilla maustettuun salsabändiin antaen levyn jokaiselle laululle oman persoonallisen luonteensa. Levy sisältää 17 lastenlaulua, mm. toivelaulukonserttien ja muskareiden suosikiksi nousseen, Vuoden uusi lastenlaulu -palkinnolla palkitun Voi kunpa voisin olla (”Traktorilaulu”).

Laululaukku-levyllä laulavat Mari Kätkä, ja Pasi Piispanen, 6 lapsisolistia sekä 45 lapsen kuoro. Orkesteri koostuu Suomen eturivin muusikoista (Lenni-Kalle Taipale, Sami Kuoppamäki, Harri Rantanen, Mongo Aaltonen, Jarmo Tinkala, Juha Lanu jne.).

Laululaukku-levy on Laulaun ja YLEn yhteistuotanto ja YLEn musiikkistudiolla tehty ensimmäinen lastenmusiikin kantanauhatuotanto sitten 1980-luvun. Laululaukun ruotsinkielinen versio Visväskan oli Emma-ehdokkaana vuoden lastenlevyksi 2011.

Huom! Laululaukku-pelilaukku sisältää Laululaukku-CD:n.

Laulut:

 1. Ollaanks kavereita?
 2. Hippasilla
 3. Mimmi ja Pena
 4. Samassa liemessä
 5. Sipparallaa
 6. Voi kunpa voisin olla (”Traktorilaulu”)
 7. Hipsun hapsun
 8. Lohikäärme Paavo
 9. Kiva kaveri
 10. Viisi sormea
 11. Linnunpojan päiväuni
 12. Ötökkäretki
 13. Kellolaulu
 14. Lapset soittaa
 15. Hiihoo hiiop vaan
 16. Hiljaisuuden H-hetki
 17. Sanaton laulu

Kuuntele makupaloja Laululaukku-levyltä:

Hippasilla

Mimmi ja Pena

Samassa liemessä

Voi kunpa voisin olla

Hipsun hapsun

Lohikäärme Paavo

Linnunpojan päiväuni

Lapset soittaa

Hiihoo hiiop vaan

 

Tutustu myös Laululaukku -nuottivihkoon >>

Tutustu toimitusehtoihin >>