Laululaukku -pelilaukku

44,50  (sis. alv)

Laululaukku on laukku täynnä lauluja, luovuutta ja laulettavia pelejä. Se sisältää myös levyllisen ihania Laululaukun omia lastenlauluja.

”Laululaukussa on varmaan kaikki maailman laulut ja sitten vielä ne miljoona mun omaa laulua!”
– Leevi 5v.

Varasto loppu

Jaa tämä:

Kuvaus

Laululaukku on laukku täynnä lauluja, luovuutta ja laulettavia pelejä. Suomen- ja ruotsinkielisenä saatava laulupelipaketti sisältää myös Laululaukun omia lastenlauluja sisältävän cd-levyn.

Opi uusia lastenlauluja ja löydä kuvakorteista cd-levyn laulunaiheita. Laula kuvien avulla vanhoja tuttuja lauluja tai sepitä omia lauluja, loruja ja tarinoita. Kerää korteista värisuora tai kulje pitkin Laulupolkua – laulaen tietenkin!

Laululaukun pelit ja leikit innostavat lasta laulamaan ja luomaan uutta laulaen. Ne kehittävät samalla lapsen luovaa ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja sekä tukevat lapsen kielellistä kehitystä. Laululaukun aktiviteetit soveltuvat hyvin niin perheen yhteiseksi ajanvietteeksi kuin myös opetuskäyttöön eri-ikäisten lapsiryhmien kanssa. Lasten ja aikuisten yhteisenä ajanvietteenä Laululaukku tarjoaa riemukkaita oivalluksen hetkiä ja iloista yhdessäoloa laulun parissa.

Ikäsuositus 3 – 9 v.

Laululaukku sisältää

  • 84 värikästä laminoitua kuvakorttia
  • peliohjeet 6 erilaiseen laulupeliin variaatioineen
  • Laululaukku-lastenlevy
  • noppa ja 6 pelinappulaa

Kuuntele makupaloja Laululaukku-levyltä:

Hippasilla

Mimmi ja Pena

Samassa liemessä

Voi kunpa voisin olla

Hipsun hapsun

Lohikäärme Paavo

Linnunpojan päiväuni

Lapset soittaa

Hiihoo hiiop vaan

 

Tutustu myös Liikkulaukku -pelilaukkuun >>

Tutustu toimitusehtoihin >>