Laulaun luovat menetelmät osana pedagogista työkalupakkia -ilmaiswebinaari

You are here:

Kuinka yhdistää laulu ja musiikki entistä kiinteämmin osaksi tavoitteellista varhaiskasvatustyötä  sekä yhdistää ilmaisun monia muotoja eheyttäväksi ja innostavaksi pedagogiseksi prosessiksi. Kuinka hyödyntää luovia työkaluja lasten tunne- ja vuorovaikutustaitojen tukena tai edistää ryhmän yhteistoimintaa ja oppimista sekä ongelmanratkaisu- ja kommunikointitaitoja pelillisin keinoin?

Näihin ja moniin muihinkin kysymyksiin saat vastauksen ilmaiswebinaarissamme, jossa tutustut moniin kasvatus- ja kuntoutusalan kentällä tehokkaiksi todettuihin luoviin menetelmiimme.

Laulaun luovat menetelmät, kuten laulupiirtäminen, musiikillinen tunne- ja vuorovaikutusleikki sekä Laulau-lattiapelit ovat käytössä ympäri Suomen niin varhaiskasvatuksen, esi- ja alkuopetuksen kuin myös erityistä tukea tarvitsevien lasten opetuksen ja terapian välineinä. Menetelmämme kiinnostavat myös kansainvälisesti ja niiden materiaaleja on käännetty useille eri kielille.

6.9.2021

klo 12-13.30

Etäkoulutus
0€/hlö

Kenelle
Webinaari on suunnattu erityisesti varhaiskasvatuksen, esi- ja alkuopetuksen ammattilaisille, varhaiskasvatuksen esimiehille, erityistä tukea tarvitsevien lasten parissa toimiville ammattilaisille, kuten erityisopettajille, puhe-, toiminta- ja musiikkiterapeuteille, musiikki- ja taidekasvattajille sekä seurakunnan tai muiden lasten parissa toimivien organisaatioiden perhe- ja lastenohjaajille.

Tavoite
Puolentoista tunnin mittaisessa webinaarissa saat hyvän yleiskuvan Laulaun  kehittämistä menetelmistä sekä niihin liittyvistä materiaaleista ja palveluista sekä käsityksen menetelmien ja työkalujen monipuolisista käyttömahdollisuuksista ja soveltamisalueista. Webinaarissa pääset myös “maistelemaan” menetelmiä käytännönläheisten ja toiminnallisten demonstraatioiden kautta.

Kouluttaja
Minna Lappalainen, musiikkikasvattaja ja musiikkikasvatuskouluttaja, lastenmusiikintekijä, menetelmäkehittäjä, Laulau Oy.
Lisätietoa koulutuksesta info (at) laulau.fi tai puh. 040 5011005.

Ilmoittautuminen
Ilmoittauduthan mukaan ajoissa, koulutus toteutetaan Zoom-etäyhteydellä. Ilmoittautuminen on sitova.

Jaa tämä: