Mulla on Laulava Kynä!
Mulla on Laulava Kynä!
Se laulaen liitää ja kuvia piirtää,
lauluni paperille siirtää.

Lastenmusiikki

Traktoreita ja kaivureita, tulipaloja sammutteleva lohikäärme, yhteisiä puuhia hippaleikistä Sipparallaa-tanssiin, hiljaisuuden h-hetkiä ja lintuemon hellyydenosoituksia. Tai paperilla pomppivia sadepisaroita ja jäniksiä, vinkuraisia matokaveruksia ja siilejä kymmenine piikkeineen. Lauluja laulun, leikin ja liikkumisen tarpeesta sekä erilaisiin pedagogisiin tarkoituksiin, kuten laulupiirtämisen menetelmän tueksi.

Laulau on syntynyt alunperin lastenmusiikin tekemisen ja esitystoiminnan sekä musiikillisten materiaalien ympärille. Vaikka tänä päivänä Laulau on paljon muutakin, on musiikki ja erityisesti lastenmusiikki yhä toiminnan kivijalka.

Laulaun Minna Lappalainen on tehnyt musiikkia niin lastenlevyille, oppikirjoihin ja kehittämiensä menetelmien tueksi kuin myös tilaustyönä. Musiikintekijänä Minnalle on ollut aina tärkeää musiikillinen ja kielellinen rikkaus, pedagoginen tavoitteellisuus, lapsen maailmaa puhuttelevat tarinat ja teemat sekä moniaistisuus ja ilmaisun eri mahdollisuudet.

Iloitsemme Laulaun musiikin vuosien varrella saamista positiivisista arvioista mediassa sekä huomionosoituksista erilaisten kilpailujen yhteydessä. Näitä ovat mm.

– Vuoden uusi lastenlaulu 2008 (Voi kunpa voisin olla, Laululaukku cd)
– Emma-ehdokkuus 2011 (Barnskivan Visväskan)
– Vuoden pedagoginen oivallus 2017, Varhaisiän musiikinopettajat (Hei, me laulupiirretään! ja Hej, nu ska vi Sjungorita!)
– Ehdokkuudet Vuoden lastenmusiikintekijä ja Vuoden lastenlevy 2018, Lastenmusiikkipäivä (Minna Lappalainen, Laulupiirtäen lammelta avaruuteen)

Oman musiikkituotannon lisäksi Laulaulla on jälleenmyynnissä myös muita laadukkaita pedagogisia lastenmusiikkimateriaaleja.

Tutustu lastenmusiikkimateriaaleihimme >>

Jaa tämä: