Laulaun luovat menetelmät osana pedagogista työkalupakkia

Kuinka integroida laulu ja musiikki entistä kiinteämmin osaksi tavoitteellista pedagogista toimintaa sekä yhdistää ilmaisun monia muotoja eheyttäväksi ja innostavaksi pedagogiseksi prosessiksi. Kuinka hyödyntää luovia työkaluja lasten tunne- ja vuorovaikutustaitojen tukena tai edistää ryhmän yhteistoimintaa ja oppimista sekä ongelmanratkaisu- ja kommunikointitaitoja pelillisin keinoin?

TULEVAT KOULUTUKSET

Ilmaiswebinaari
6.9.2021

LUE

Tutustu Laulaun kehittämiin luoviin menetelmiin ja työtapoihin eri-ikäisten oppimisen, vuorovaikutuksen ja hyvinvoinnin tueksi.

TUTUSTU JA TILAA

Verkkokaupastamme löydät runsaat ja innostavat materiaalit pedagogisen työskentelyn ja kuntoutuksen tueksi.

Kenelle
Webinaari on suunnattu erityisesti varhaiskasvatuksen, esi- ja alkuopetuksen ammattilaisille, varhaiskasvatuksen esimiehille, erityistä tukea tarvitsevien lasten parissa toimiville ammattilaisille, kuten erityisopettajille, puhe-, toiminta- ja musiikkiterapeuteille, musiikki- ja taidekasvattajille sekä seurakunnan tai muiden lasten parissa toimivien organisaatioiden perhe- ja lastenohjaajille.

Tavoite
Ilmaiswebinaarissamme tutustut moniin kasvatus- ja kuntoutusalan kentällä tehokkaiksi todettuihin luoviin menetelmiimme. Puolentoista tunnin mittaisessa webinaarissa saat hyvän yleiskuvan Laulaun  kehittämistä menetelmistä sekä niihin liittyvistä materiaaleista ja palveluista sekä käsityksen menetelmien ja työkalujen monipuolisista käyttömahdollisuuksista ja soveltamisalueista.

Webinaarissa pääset myös “maistelemaan” menetelmiä käytännönläheisten ja toiminnallisten demonstraatioiden kautta. Laulaun luovat menetelmät, kuten laulupiirtäminen, musiikillinen tunne- ja vuorovaikutusleikki sekä Laulau-lattiapelit ovat käytössä ympäri Suomen niin varhaiskasvatuksen, esi- ja alkuopetuksen kuin myös erityistä tukea tarvitsevien lasten opetuksen ja terapian välineinä. Menetelmämme kiinnostavat myös kansainvälisesti ja niiden materiaaleja on käännetty useille eri kielille.

Syksyn aikana lanseeraamme myös uuden, musiikin pedagogista käyttöä tukevan palvelun, mistä kerromme myös lisää webinaarissa.

Ilmoittautuminen
Osallistuminen on maksuton, mutta vaatii sitovan ilmoittautumisen.

Webinaari järjestetään Zoomin välityksellä.

Kouluttaja
Menetelmän kehittäjä, lastenmusiikintekijä ja musiikkikasvatuskouluttaja Minna Lappalainen, Laulau Oy.

Lisätietoa koulutuksesta info (at) laulau.fi tai puh. 040 5011005.

Jaa tämä: