Luovalaukku.fi on ollut kyllä kätevä. Tabletilla on ollut helppo soittaa lauluja tuokioissa
ja tuokiota on voinut helposti suunnitella myös kotisohvalla. Olen käyttänyt palvelua muutaman kerran
ulkonakin kännykän ja pienen kaiuttimen avulla.

Luovalaukku.fi -palvelu

Luovalaukku.fi on Laulaun luovia menetelmiä ja materiaaleja täydentävä sähköinen materiaali- ja palvelukokonaisuus, joka on täynnä toiminnallisia menetelmäideoita ja -vinkkejä sekä laulua, liikettä, leikkiä ja luovuutta! Luovalaukku.fi -palvelusta löydät useammat Laulaun menetelmä- ja materiaalisisällöt kätevästi yhdeltä ja samalta sivustolta. Laulupiirtämisen menetelmäsisältöjä löytyy niin Laulupiirtämisen perusteista, Laulupiirtämisen jatkosta kuin vuorovaikutuksen ja erityislasten tuesta. Palvelusta löytyvät myös ruotsin- ja englanninkieliset laulupiirtämislaulut sekä Ketteräksi Kirjaimista – Notkeaksi Numeroista -materiaaliin liittyvät oppimispelit, -leikit sekä -laulut.

Luovalaukku.fi -palveluun pääset täältä. Huomaathan, että palvelu on maksullinen tai sisältyy myynnissä oleviin tuotteisiimme. Palveluun kirjautumiseen vaaditaan käytössä olevat, lisenssikohtaiset käyttäjätunnukset.

Kunta- ja henkilöasiakkaat
Luovalaukku.fi -palvelussa on mahdollista hankkia toimipiste- ja sisältöosiokohtaisia materiaalilisenssejä koko henkilökunnan käyttöön (huom! edellyttää koulutuksen). Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ja räätälöimme toimipisteellesi sopivan sisältökokonaisuuden.

Tutustu ja tilaa laulupiirtämisen materiaaleja >>

Tutustu ja tilaa Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -materiaaleja >>

Jaa tämä: