Laskuja ja liikettä (täydennyspaketti)

108,50  (sis. alv)

Toiminnalliseen matematiikkaan, liikkeeseen, pelillisyyteen ja yhteistoimintaan innostava täydennyspaketti Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -perusmateriaalille. Materiaalin 44 pelilaattaa sisältävät luvut 13-50 sekä laskutoimitusmerkit >, <, =, =, +, -. Pelilaattojen lisäksi täydennyspaketti sisältää 11 liikkuvaista peliä ja leikkiä soveltamisideoineen sekä peleihin liittyviä tulostusmateriaaleja digitaalisessa materiaalipankissa. Valmiiden pelien ja leikkien lisäksi materiaali innostaa omien pelien keksintään.

Jaa tämä:

Kuvaus

LASKUJA JA LIIKETTÄ on toiminnalliseen matematiikkaan, liikkeeseen, pelillisyyteen ja yhteistoimintaan innostava täydennyspaketti KETTERÄKSI KIRJAIMISTA, NOTKEAKSI NUMEROISTA -perusmateriaalille. Materiaalin 44 pelilaattaa sisältävät luvut 13-50 sekä laskutoimitusmerkit >, <, =, =, +, -. Pelilaattojen lisäksi täydennyspaketti sisältää 11 liikkuvaista peliä ja leikkiä soveltamisideoineen sekä peleihin liittyviä tulostusmateriaaleja digitaalisessa materiaalipankissa.

KETTERÄKSI KIRJAIMISTA, NOTKEAKSI NUMEROISTA sekä LASKUJA JA LIIKETTÄ muodostavat yhdessä materiaalikokonaisuuden, joka sisältää aakkosten lisäksi mm. lukualueen 0-50 sekä monipuolisia toiminnallisia ja pelillisiä ideoita mm. yhteen- ja vähennyslaskujen rakenteluun, lukujen vertailuun, lukujen ja lukujonojen opetteluun, 1-5 kertotauluihin, kymppipareihin ja kymmenylityksiin sekä muiden matemaattisten ilmiöiden tutkimiseen ja ymmärtämiseen. Valmiiden peli- ja leikki-ideoiden lisäksi materiaalin avulla on helppo keksiä myös omia leikkejä ja pelejä ajankohtaisiin pedagogisiin tavoitteisiin ja opetussisältöihin. Materiaali innostaa myös lapsia omien pelien keksintään. Yhdistele materiaalia eri tavoin myös KOODIKIEMUROITA- ja MAINIOITA MUOTOJA -materiaalien kanssa.

LAULAU-LATTIAPELIPAKETIT sisältävät yhteensä yli 100 innostavaa peliä ja leikkiä monipuolisine soveltamisideoineen, 116 lattiapelilaattaa mitä erilaisimpien pelien ja leikkien rakentamiseen sekä monipuolisia tulostusmateriaaleja sanakorteista jumppaliikkeisiin, kirjain-alkukirjainhahmo-pareista muotorakentelutehtäviin.

Lisätiedot

Paino1,3 kg (kilogramma)