KKNN on todella monipuolinen ja innostaa kaikkia. Siitä löytyy
loputtomasti uusia käyttötapoja ja sen avulla eriyttäminen on helppoa.
Oppiminen käy kuin huomaamatta liikkuen ja pelaten!

Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista

Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista on toiminnallinen konsepti, joka innostaa lasta sukeltamaan kirjainten ja lukujen maailmaan pelaten ja liikkuen, leikkien ja laulaen. KKNN-materiaalin liukumattomat lattiapyörylät antavat rajattomat mahdollisuudet erilaisiin pelialustoihin ja -polkuihin sekä erilaisten oppimistavoitteiden mukaisiin peli-ideoihin. Valmiiden pelien ja leikkien lisäksi materiaali innostaa myös omien pelien keksintään ja monenlaiseen soveltamiseen.

Monenlaisen oppimisen tueksi ja iloksi
Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -konsepti soveltuu hyvin toiminnalliseksi opetusmateriaaliksi esi-, alku- ja erityisopetukseen sekä varhaiskasvatukseen ja eri-ikäisten lasten kerhotoimintaan. Matikka- ja luki-taitojen lisäksi KKNN-konsepti tukee monipuolisesti lapsen motorisia taitoja, ongelmanratkaisukykyä, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä luovaa ilmaisua.

Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista erikielisinä versioina
Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -tuoteperhe on laajentunut suomenkielisen materiaalin lisäksi ruotsinkielisellä Böjliga Bokstäver & Smidiga Siffror -materiaalipaketilla (sopii myös tanskan- ja norjankielisille) sekä englanninkielisellä Active with ABC & 123 -materiaalilla. Ruotsin ja englanninkieliset materiaalit on suunnattu erityisesti ruotsin- ja englanninkieliseen esi- ja alkuopetukseen sekä varhennettuun kielenopetukseen.

Tutustu Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -pelimateriaaleihin >>

Tutustu Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -koulutukseen >>

Puhtia luokkaan! Lue erityisopettaja Tarumaija Aallon kokemuksista Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -materiaalin parissa >>

Jaa tämä: