Lattiapelit-perehdytyskoulutus

You are here:

Lattiapelit-perehdytyskoulutus on toiminnallinen perehdytyskoulutus sinulle, joka olet hankkinut Laulaun pedagogisten lattiapelien kokonaismateriaalin käyttöösi. Lattiapelien kokonaismateriaali koostuu Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -perusmateriaalista sekä tätä täydentävistä Laskuja ja liikettä -, Koodikiemuroita– ja Mainioita muotoja -materiaaleista. Materiaalien lattialle rakennettavat erilaiset pelialustat sekä yli 100 hauskaa peliä ja leikkiä tekevät oppimisesta vuorovaikutteista, liikkuvaista ja innostavaa. Materiaalit kannustavat lapsia myös omien pelien keksintään ja yhteiseen ongelmanratkaisuun.

Päivämäärä siirtyy aiemmin ilmoitetusta (3.11.)
Etäkoulutus
0€/hlö

Kenelle
Koulutus on suunnattu Laulaun lattiapelien kokonaismateriaalin jo hankkineille yhteisöille tai ammattilaisille. Pelimateriaali soveltuu erityisesti yli 4-vuotiaiden lasten parissa toimiville varhaiskasvatuksen, esi- ja alkuopetuksen ammattilaisille, erityisopettajille, musiikkikasvattajille, liikuntaohjaajille sekä erityistä tukea tarvitsevien lasten parissa toimiville toimiville ammattilaisille.

Etäkoulutukseen voi samasta toimipisteestä osallistua max 6 henkilön ryhmä saman ruudun äärellä (yhtä hankittua materiaalia kohden).

Tavoite

Tässä toiminnallisessa koulutuksessa liikutaan ja leikitään, väännytään ja käännytään sekä pelataan ja hypitään Ketteräksi Kirjaimista ja Koodauksesta, Notkeaksi Numeroista sekä Muikeaksi Muodoista. Eli pulpetit ja pöydät sivuun ja liikkuen ja leikkien oppimaan! Koulutuksessa perehdytään pelillisiin työtapoihin, jotka tukevat lukemaan ja kirjoittamaan oppimista sekä matemaattisten käsitteiden ja perustaitojen oppimista.

Laulaun pedagogiset lattiapelit tukevat luki- ja matikkataitojen, muotojen hahmottamisen ja koodauksen alkeiden lisäksi myös vuorovaikutus- ja kaveritaitoja, ilmaisua ja itsetuntoa sekä keskittymiskykyä ja ongelmanratkaisua. Valmiiden pelien ja leikkien lisäksi pohditaan materiaalin soveltavaa käyttöä sekä materiaalin monipuolisia mahdollisuuksia lasten omaan luovaan pelikeksintään.

Lattiapelimateriaali soveltuu käytettäväksi niin varhaiskasvatuksessa, esi- ja alkuopetuksessa kuin erityisopetuksessakin eri ikäryhmille soveltaen.

Menetelmämateriaalit ja -tuki
Koulutukseen osallistuminen edellyttää, että sinulla on hankittuna Laulau-lattiapelimateriaalit tai hankit materiaalin hyvissä ajoin ennen koulutusta, jotta pystyt koulutuksessa hyödyntämään materiaalia osana yhteistä toimintaamme. Löydät materiaalit Laulaun verkkokaupasta: Laulau-lattiapelit-kokonaispaketti, Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista  ja täydennyspaketti.

Kouluttaja
Materiaalin kehittäjä, lastenmusiikintekijä ja toiminnallisten menetelmien kouluttaja Minna Lappalainen, Laulau Oy.
Lisätietoa koulutuksesta info (at) laulau.fi tai puh. 040 5011005.

Ilmoittautuminen
Ilmoittauduthan mukaan ajoissa, otetaan rajoitettu määrä osallistujia. Ilmoittautuminen on sitova.

Jaa tämä: