Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista

149,50  (sis. alv)

Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista on toiminnallinen materiaalikokonaisuus, joka innostaa sukeltamaan kirjainten ja nume­roiden maailmaan liikkuen ja pomppien, pelaten ja laulaen, vääntyen ja kääntyen! Siispä pulpetit ja tuolit sivuun ja koko lattiapinta oppimisympäristöksi!

Jaa tämä:

Kuvaus

Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -materiaalin lattialla liukumattomat aakkos- ja numerolaatat antavat lähes rajattomat mahdollisuudet liikkeen, pelillisyyden ja leikin hyödyntämiseen opetustyössä ja oppimisessa. Peleissä mm. hypitään pitkin aakkospolkua, väännytään numerosolmuun, juostaan ristinollaviestiä, kerätään lapsikottikärryyn sanan kirjaimia tai muodostetaan yhteenlaskua vaikkapa numerofrisbeetä heittämällä. Kymmenien valmiiden pelien ja leikkien lisäksi materiaali innostaa lapsia ja opettajia omien pelien ja leikkien keksintään sekä monenlaiseen soveltamiseen osana eri-ikäisten lasten opetusta.

Monenlaisen oppimisen tueksi
Materiaali soveltuu erinomaisesti mm. esi-, alku- ja erityisopetuksen toiminnalliseksi opetusmateriaaliksi sekä varhaiskasvatuksen ja eri-ikäisten lasten kerhotoiminnan pedagogiseksi pelimateriaaliksi. Matikka- ja lukitaitojen lisäksi materiaali tukee lapsen monialaista oppimista kuten kielellisiä ja motorisia taitoja, ongelmanratkaisukykyä, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä luovaa ilmaisua.

Materiaalin sisältö

 • yhteensä 64 lattialla pelattavaa peliä ja leikkiä monipuolisine sovelluksineen aakkosten opetteluun, luki-taitojen kehittämiseen ja matemaattisten taitojen tueksi
 • ladattava peliohjekirja leikkiohjeineen ja tulostusmateriaaleineen (HUOM. latauslinkki tilausvahvistusviestissä)
 • paketin mukana peliohjevihkonen, joka sisältää ohjeet 21 lattialla pelattavaan peliin ja leikkiin
 • 48 lattialla liukumatonta pelipyörylää (halk. 20 cm), sisältäen
  • suomenkieliset aakkoset liikkuvan alkukirjainhahmon kera
  • luvut 0-12 sekä lukua vastaava lukumäärä hedelmiä, marjoja tai vihanneksia
  • 6 pelilautaelementtiä (Start, Stop, heitä noppaa, älä heitä noppaa, plus, miinus)
 • nyörein suljettava kangaspussukka pelilaatoille

Kotimainen tuote
Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -materiaalikokonaisuus on kehitetty, valmistettu ja painettu Suomessa.

Ladattava peliohjekirja ja sen käyttöoikeus
Materiaali sisältää ladattavan, 111-sivuisen peliohjekirjan, jossa on yhteensä 64 peliä ja leikkiä monipuolisine sovellusideoineen. Mikäli maksat ostoksesi kortilla tai verkkopankkimaksuna, saat peliohjekirjan latauslinkin tilausvahvistusviestin yhteydessä. Laskutusasiakkaille lähetämme latauslinkin erillisenä sähköpostiviestinä. Latauslinkki on voimassa 14 päivää. Käyttöoikeus ladattavaan materiaaliin on henkilö- tai toimipistekohtainen. Materiaalia ei ole lupa kopioida muuhun kuin sisäiseen käyttöön tai jakaa eteenpäin.

Materiaalin hoito ja turvallisuus
KKNN-materiaali on suunniteltu lasten parissa työskentelevien ammattilaisten työvälineeksi, käytettäväksi erityisesti yli 4-vuotiaiden lasten kanssa. Pelilaattojen materiaali on lapsiturvallista, ftalaattivapaata pvc:tä. Jotta pyörylöiden liukumattomuus säilyisi, kannattaa ne puhdistaa pölystä säännöllisesti kostealla liinalla. Älä käytä liuotinaineita. Ei alle 3-vuotiaille.

Vaikka pyörylöiden liukuesto-ominaisuudet ovat hyvät, noudata peleissä ja leikeissä normaalia varovaisuutta vahinkojen välttämiseksi. Liukuesto-ominaisuuksien säilyttämiseksi pyyhi pyörylät säännöllisin väliajoin pölystä kostealla liinalla. Älä hypi pyörylöiden päällä kengät jalassa.

Tutustu toimitusehtoihin >>

Lue lisää Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -konseptista >>

Tutustu Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -koulutukseen >>

Puhtia luokkaan! Lue erityisopettaja Tarumaija Aallon kokemuksista Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -materiaalin parissa >>