Koulutussisällöt

Laulu päivässä -verkkovalmennus

12 videojaksosta koostuva innostava verkkokurssi, josta saat työkalupakkiisi paljon uusia lauluja, musiikillisia työtapoja sekä käytännönläheisiä ideoita musiikin hyödyntämiseen osana kasvatustyötä.

Lue lisää

Musa tuntuu! - Musiikillinen tunne- ja vuorovaikutusleikki

Uusia musiikillisia työkaluja eri-ikäisten lapsiryhmien tunne- ja vuorovaikutustyöskentelyyn, ryhmäytymiseen ja luovaan ilmaisuun.

Lue lisää

Laulupiirtämisen perusteet (I-taso)

Innostava toiminnallinen koulutus, jossa tutustutaan laulupiirtämisen menetelmään sekä sen erilaisiin harjoitteisiin, työtapoihin ja käyttömahdollisuuksiin. Koulutuskielet suomi, ruotsi, englanti ja viro.

Lue lisää

Luovuus voimavarana ja työkaluna kasvatustyössä

Luovuuteen ja luovuuden tunneyhteyteen pureutuva koulutus, josta saat paljon voimaannuttavia ja inspiroivia työkaluja sekä itsellesi että kasvatustyöhön.

Lue lisää

Laulupiirtäminen erityislasten ja vuorovaikutuksen tukena (II-taso)

Syventävä jatkokoulutus, joka perehdyttää menetelmän käyttöön erityistä tukea tarvitsevan lapsen kanssa.

Lue lisää

Laulupiirtäminen osana toiminnallista prosessia (II-taso)

Jatkokoulutuksessa sukelletaan syvemmälle laulupiirtämiseen ja sen käyttöön osana eri-ikäisten lapsiryhmien toiminnallista prosessia.

Lue lisää

Laulupiirtäminen S2-opetuksessa

Laulupiirtämisen koulutus, jossa perehdytään laulupiirtämisen menetelmään erityisesti monikielisyyden ja monikulttuurisuuden sekä S2-opetuksen näkökulmasta.

Lue lisää

Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista

Liikutaan ja pelataan sekä lauletaan ja leikitään Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista. Pulpetit sivuun ja toiminnallisesti oppimaan!

Lue lisää

Musiikillisia kohtaamisia vanhustyössä

Ideoita ja lähestymistapoja elämykselliseen ja vuorovaikutteiseen myöhäisiän musiikkitoimintaan sekä musiikin kuntouttavaan käyttöön.

Lue lisää

Pyydä lisätietoa tai tarjous koulutuksesta

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tarjoamistamme koulutuskokonaisuuksista, työyhteisökoulutuksista ja osaamisen kehittämisen palveluista.

Ota yhteyttä

Anna palautetta koulutuksistamme

Oletko osallistunut koulutuksiimme? Kiitos, jos käytät muutaman minuutin täyttääksesi palautelomakkeen! Palautteesi on tärkeä, jotta voimme kehittää koulutuksiamme.

Anna palautetta