Böjliga Bokstäver & Smidiga Siffror

Priset 159,50 € (inkl moms)

Upp och hoppa ur bänken! Materialpaketet Böjliga Bokstäver & Smidiga Siffror uppmuntrar till att dyka ner i bokstävernas och siffrornas värld – funktionellt och interaktivt med spel och lekar, hopp och balans! Mer information hittar du nedan.

Du kan beställa våra produkter antingen i vår webbutik (på finska) eller genom att fylla i en beställningsblankett. Man kan också beställa via e-post (e-postadress info (at) laulau.fi). Vi sänder även utomlands.

Jaa tämä:

Beskrivning

Upp och hoppa ur bänken! Materialpaketet Böjliga Bokstäver & Smidiga Siffror uppmuntrar till att dyka ner i bokstävernas och siffrornas värld – funktionellt och interaktivt med spel och lekar, hopp och balans!

Materialets halkfria alfabets- och sifferbrickor ger oändliga möjligheter till att dra nytta av rörelser, spel och funktionalitet som stöd för lärandet. I spelen hoppar man bl.a. längs alfabetsstigen, vrider sig i siffertrassel, springer luffarschackstafett, samlar ihop bokstäver till ett ord i en “barnskottkärra” eller skapar additionstal genom att kasta sifferfrisbee. Förutom de färdiga spelen, lekarna och verksamhetstipsen uppmuntrar materialet till att hitta på egna spel och lekar, samt att mångsidigt tillämpa det som en del av lärandet för barn i olika åldrar.

Stöd för olika typer av lärande
Förutom läs-, skriv- och matematikkunskaper stöttar spelen och lekarna i materialet Böjliga Bokstäver & Smidiga Siffror även kunskaper i interaktion och kamratskap, kreativt uttryck och delaktighet, samt koncentrationsförmåga och problemlösningskompetens. Lärandet börjar inte vid själva spelets start, utan redan vid spelets planerings- och uppställningsskede krävs det kunskap inom samarbete- och problemlösningskunnande.

Materialet passar för såväl förskole-, lågstadie- och specialundervisning som förskolepedagogik och olika typer av klubbverksamhet för barn. Materialet passar även bra för språkundervisning samt förberedande undervisning för barn med invandrarbakgrund. Åldersrekommendation är 4+.

Materialets innehåll

  • Instruktionshäfte med instruktioner för 21 inlärningsspel och -lekar som genomförs på golvet, inklusive tillämpningar till dessa
  • 50 halkfria spelbrickor (diam. 20cm), som innefattar
    • de skandinaviska alfabeten (svenska, norska, danska) med begynnelsebokstavsfigurer
    • talen 0-12 med motsvarande antal frukter eller grönsaker
    • 6 spelelement (start, stopp, kasta tärningen, kasta inte tärningen, plus, minus)

Materialet säljs i en tygpåse. De halkfria, hållbara brickorna, som kan torkas av med en fuktig trasa, passar utmärkt för olika slags golvspel och uppmuntrar även barnen att hitta på egna spel.

Material finns även på finska och engelska:

Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista

Active with ABC & 123

 

Du kan beställa våra produkter antingen i vår webbutik (på finska) eller genom att fylla i en beställningsblankett. Man kan också beställa via e-post (e-postadress info (at) laulau.fi). Vi sänder även utomlands.

Läs om Böjliga Bokstäver & Smidiga Siffror -utbildningen >>