Pianotus-pehmohahmon ompelusetti

23,50  (sis. alv)

Pianotus on Musa tuntuu! -materiaalin maskotti ja lapsen oma tunnekaveri, jonka kanssa on mukavaa ja turvallista opetella tunnetaitoja ja yhdessä toimimista.

Osasto:
Jaa tämä:

Kuvaus

Pianotus on Musa tuntuu! -materiaalin maskotti ja lapsen oma tunnekaveri, jonka kanssa on mukavaa ja turvallista opetella tunnetaitoja ja yhdessä toimimista. Pianotus-pehmohahmo tekee yhdessä Pianotus-tunnekorttien kanssa tunteiden käsittelystä ja tunnekäsitteiden oppimisesta konkreettisempaa. Pianotus voi auttaa lasta myös haastavina hetkinä – lohduttaen, rauhoittaen tai rohkaisten.

Pianotus-pehmohahmon ompelusetti sisältää Pianotuksen etu- ja takapalat, ekopuuvillacollegekankaalle painettuna. Pianotus-pehmo syntyy käden käänteessä helppojen ohjeiden avulla! Ommeltuasi kangaspalat yhteen täytä hahmo alareunaan jätetyn aukon kautta vanulla tai vaikka kierrätysmateriaaleilla. Paketti ei sisällä täytettä eikä lankoja.

Materiaali sisältää 96% ekopuuvillaa ja 4% elastaania. Pestään 60 asteessa tummien vaatteiden kanssa tai erillään. Ei valkaisuaineita eikä kuivausrumpua.

Tutustu myös Musa tuntuu! -materiaaliin >>

Tutustu toimitusehtoihin >>