Laulau-lattiapelit-perehdytyskoulutus

Laulau-lattiapelit koostuvat Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -perusmateriaalista sekä tätä täydentävistä Laskuja ja liikettä -, Koodikiemuroita- ja Mainioita muotoja -materiaaleista. Lattialle rakennettavat pelialustat tekevät oppimisesta vuorovaikutteista, liikkuvaista ja innostavaa. Ne myös kannustavat lapsia yhteiseen pelikeksintään ja ongelmanratkaisuun.

Laulau-lattiapelit -perehdytyskoulutus on maksuton toiminnallinen perehdytyskoulutus sinulle, joka olet hankkinut Laulau-lattiapelit-kokonaispakin tai Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -materiaali ja täydennyspaketit yhdessä tai erikseen. Samasta toimipisteestä voi tähän ilmaiskoulutukseen osallistua max 6 henkilöä yhteisessä tilassa ja saman ruudun äärellä (yhtä hankittua materiaalia kohden). Materiaali tulisi tilata hyvissä ajoin, jotta osallistujat voivat hyödyntää sitä ja toteuttaa pelejä ja leikkejä yhdessä.

TULEVAT KOULUTUKSET

Etäkoulutus
3.11.2021

 

LUE

Tutustu Laulaun-lattiapelit toiminnalliseen menetelmään tarkemmin.

 

TUTUSTU JA TILAA

Tutustu Ketteräksi Kirjaimista, Notkeaksi Numeroista -pelimateriaaleihin verkkokaupassamme.

Kenelle
Koulutus on suunnattu Laulau-lattiapelimateriaalin jo hankkineille yhteisöille tai ammattilaisille. Pelimateriaali soveltuu erityisesti yli 4-vuotiaiden lasten parissa toimiville varhaiskasvatuksen, esi- ja alkuopetuksen ammattilaisille, erityisopettajille, musiikkikasvattajille, liikuntaohjaajille sekä erityistä tukea tarvitsevien lasten parissa toimiville toimiville ammattilaisille.

Tavoite
Tässä toiminnallisessa koulutuksessa liikutaan ja leikitään, väännytään ja käännytään sekä pelataan ja hypitään Ketteräksi Kirjaimista ja Koodauksesta, Notkeaksi Numeroista sekä Muikeaksi Muodoista. Eli pulpetit ja pöydät sivuun ja liikkuen ja leikkien oppimaan! Koulutuksessa perehdytään pelillisiin työtapoihin, jotka tukevat lukemaan ja kirjoittamaan oppimista sekä matemaattisten käsitteiden ja perustaitojen oppimista.

Laulau-lattiapelit tukevat luki- ja matikkataitojen, muotojen hahmottamisen ja koodauksen alkeiden lisäksi myös vuorovaikutus- ja kaveritaitoja, ilmaisua ja itsetuntoa sekä keskittymiskykyä ja ongelmanratkaisua. Valmiiden pelien ja leikkien lisäksi pohditaan materiaalin soveltavaa käyttöä sekä materiaalin monipuolisia mahdollisuuksia lasten omaan luovaan pelikeksintään.

Laulau-lattiapelimateriaali soveltuu käytettäväksi niin varhaiskasvatuksessa, esi- ja alkuopetuksessa kuin erityisopetuksessakin eri ikäryhmille soveltaen.

Ilmoittautuminen
Ilmoittauduthan mukaan ajoissa, koulutukseen otetaan rajoitettu määrä osallistujia. Ilmoittautuminen on sitova, vaikka koulutus on maksuton.

Menetelmämateriaali
Menetelmämateriaalina toimii Laulau-lattiapelit-kokonaismateriaali. Materiaali hankitaan ennen koulutusta, jotta sitä voidaan käyttää toiminnallisesti koulutuksessa.

Laulau-lattiapelit -perehdytyskoulutus tilauskoulutuksena
Koulutus voidaan toteuttaa myös koko päivän tai puolen päivän työyhteisökoulutuksena ja se voidaan yhdistää myös muihin Laulaun koulutussisältöihin. Pyydä lisätietoa tilauskoulutuksista tai lähetä tarjouspyyntö.

Kouluttaja
Menetelmän kehittäjä, lastenmusiikintekijä ja musiikkikasvatuskouluttaja Minna Lappalainen, Laulau Oy.

Lisätietoa koulutuksesta info (at) laulau.fi tai puh. 040 5011005.

Jaa tämä: