Laululaukussa on varmaan kaikki maailman laulut
ja sitten vielä ne miljoona mun omaa laulua!

Luovat pelilaukut

Sympaattiset ja iloisen värikkäät luovat pelilaukut ovat laukkuja täynnä laulua, leikkiä, liikettä ja luovuutta! Laukut ovat pullollaan leikkejä, pelejä, lauluja, tarinoita ja yhdessä tekemistä, joiden keskeisenä ideana on innostaa luomaan uutta, rohkaista laululliseen ja liikunnalliseen ilmaisuun sekä tarjota iloista yhdessäoloa.

Luovien pelilaukkujen tuoteperhe sai alkunsa Laulaun Minna Lappalaisen omien lasten tekemistä laulukuvakorteista, jotka löysivt kodin pienestä lastensalkusta – Laululaukusta. Lapset keksivät kuvakorteista erilaisia laululeikkejä ja niistä laulettiin yhdessä niin tuttuja kuin itse keksittyjä lauluja. Luovien laukkujen käyttötavat ovat monet: korteista voidaan muodostaa erilaisia pelipolkuja, korteista voidaan keksiä tarinoita, lauluja, leikkejä ja liikkuvaisia olentoja, kuvakorteista voidaan etsiä jo tunnettuihin lauluihin liittyviä kortteja, liikkua korttien kertomalla tavalla ja kehitellä kuvakorttien pohjalta uusia, omia pelejä. Selkeät hahmokuvat ja kuva-aiheiden luokittelu antavat mahdollisuuksia monenlaiseen kielelliseen toimintaan lauseiden muodostamisesta vieraan kielen opetteluun ja tarinankerrontaan.

Luovien laukkujen tuoteperheeseen kuuluu kolme erilaista laukkua: Laululaukku, Liikkulaukku ja ruotsinkielinen Visväskan.

Tutustu luovien pelilaukkujen tuoteryhmään >>

Jaa tämä: