Koulutussisällöt

Laulu päivässä -verkkovalmennus

12 videojaksosta koostuva innostava verkkokurssi, josta saat työkalupakkiisi paljon uusia lauluja, musiikillisia työtapoja sekä käytännönläheisiä ideoita musiikin hyödyntämiseen osana kasvatustyötä.

Lue lisää

Musa tuntuu! - Musiikillinen tunne- ja vuorovaikutusleikki

Uusia musiikillisia työkaluja eri-ikäisten lapsiryhmien tunne- ja vuorovaikutustyöskentelyyn, ryhmäytymiseen ja luovaan ilmaisuun.

Lue lisää

Laulupiirtämisen perusteet (I-taso)

Innostava toiminnallinen laulupiirtämisen peruskoulutus, jossa tutustutaan menetelmään sekä sen erilaisiin harjoitteisiin, työtapoihin ja käyttömahdollisuuksiin.

Lue lisää

Laulaun luovat menetelmät -ilmaiswebinaari

Webinaari, josta saat hyvän yleiskuvan Laulaun innostavista luovista menetelmistä sekä niiden monipuolisista soveltamisalueista.

Lue lisää

Laulupiirtäminen erityislasten ja vuorovaikutuksen tukena (II-taso)

Syventävä jatkokoulutus, joka perehdyttää menetelmän käyttöön erityistä tukea tarvitsevan lapsen kanssa.

Lue lisää

Laulupiirtäminen osana toiminnallista prosessia (II-taso)

Jatkokoulutuksessa sukelletaan syvemmälle laulupiirtämiseen ja sen käyttöön osana eri-ikäisten lapsiryhmien toiminnallista prosessia.

Lue lisää

Laulupiirtämisen ohjaajakoulutus (taso III)

Laulupiirtämisen III-tason koulutus, josta saat käyttöösi monipuolisen työkalupakin Laulava Kynä -kerhotoimintaan ja laulupiirtämisen soveltamiseen erilaisiin käyttötilanteisiin ja -tarpeisiin.

Lue lisää

Laulau-lattiapelit - toiminnallinen perehdytyskoulutus

Maksuton etänä toteutettava toiminnallinen perehdytyskoulutus Laulau-lattiapelit-kokonaismateriaalin hankkineille. Pulpetit sivuun ja toiminnallisesti oppimaan!

Lue lisää

Musiikillisia kohtaamisia vanhustyössä

Ideoita ja lähestymistapoja elämykselliseen ja vuorovaikutteiseen myöhäisiän musiikkitoimintaan sekä musiikin kuntouttavaan käyttöön.

Lue lisää

Pyydä lisätietoa tai tarjous koulutuksesta

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tarjoamistamme koulutuskokonaisuuksista, työyhteisökoulutuksista ja osaamisen kehittämisen palveluista.

Ota yhteyttä

Anna palautetta koulutuksistamme

Oletko osallistunut koulutuksiimme? Kiitos, jos käytät muutaman minuutin täyttääksesi palautelomakkeen! Palautteesi on tärkeä, jotta voimme kehittää koulutuksiamme.

Lomakkeelle
Jaa tämä: